Invigt babygymmet

 
Godafton! Det var några dagar sedan jag bloggade. Min mor har varit här på besök från Jönköping, så vi passade på att bebismysa i mängder dessa dagar. :) Milio har precis somnat efter att ha ätit lite lunch. Kaffebryggaren puttrar och när koppen är påfylld ska jag smita iväg och städa ur min garderob som ska bli Milios istället. Kan ni tänka er, vilka uppoffringar som sker när mammarollen intas. ;]

Vi har invigt babygymmet från IKEA här hemma. Än så länge är det bara en mysig matta för honom, antar jag. Zelda däremot, hon leker gärna med de dinglande sakerna. :) Appråpå Zelda så måste jag få berätta hur duktig hon är. Hon går så fint brevid vagnen när vi är ute tillsammans och hon börjar mer och mer acceptera att Milio är här för att stanna. Här om dagen så var han superledsen och skrek helt hjärtskärande - då började Zelda att gny lite för att sedan komma fram till golvet där han låg och luftade rumpan lite. Hon tittade på honom och sedan försökte hon agera tröstande syster genom att slicka honom på fötterna. Det såg så himla gulligt ut! Jag har en känsla av att de snart är bästa vänner. :) ♥

Kommentarer
stina - Mamma till Elias | STHLM/GRAN CANARIA

Svar: Fortfarande när han var tre månader kunde man se i hans ögon, på sidorna, att han var lite gul, det ville inte försvinna, men nu är det borta...hans hud va lite gul fram tills han var ca 2,5 månad...så det kommer försvinna :)

2015-01-27 @ 15:47:10 | http://stinaserina.blogg.se
Life of Johanna

Ja det är väl bättre med för mkt än för lite, fast vi bor så nära bb så sambon kan åka hem för hämta något om vi saknar något, svårt dock och veta hur länge man stannar på bb.

Stora binder, skall jag köpa då. Har bara såna vanliga mens hemma, men de kanske inte räcker?

2015-01-27 @ 19:59:38 | http://lifeofjohanna.se
Jessica

Vad bra hihi :)

2015-01-27 @ 20:01:21 | http://jessicaas.webblogg.se
Josefin

Va gulligt! ^^

2015-01-27 @ 20:11:59 | http://josseborje.blogg.se/
Sandra Saandriiie Åhfelt

Vinnaren av presentkortet är dragen! :) Tack att du med!

http://saandriiiee.blogg.se/2015/january/tavling-vinn-presentkort.html#comment

2015-01-27 @ 20:38:15 | http://saandriiiee.blogg.se/
Lilla Malin

Jaa, gymmet ligger Charlie mest i och funderar ser det ut som. Vad gulligt med er hund och att hon verkar acceptera lilla bebisen.

SV: Han är 55 cm lång. Hur lång är Milio? :)

Jessica

Visst blev de, är sjukt nöjd & glad över att testa på något nytt :)

2015-01-28 @ 00:50:28 | http://jessicaas.webblogg.se
Lilla Malin

SV: Ja, men visst är det? Det är så roligt att vi bor ett par stycken inom räckhåll liksom. Ja, Charlie var 50 när han föddes så han växer verkligen så det knakar. Nej, det är samma här. Han kan ligga i gymmet en liten stund men sedan blir det tråkigt. Han sparkade dock till en av leksakerna som hänger häromdagen och liksom "oj, vad var det?" och då var det lite roligare.

Life of Johanna

Ja, det löser sig säkert, sjukhsuet är granne med maxi, så Erik får gå dit och köpa om det är något som behövs, bindor, blöjor :)

2015-01-28 @ 10:23:27 | http://lifeofjohanna.se
Denise

Vad söt! Gymmet har varit populärt hos min dotter sen väldigt tidigt =D

2015-01-28 @ 11:56:22 | http://deniselinderoth.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback