Blodprovstaging

 
En vibrerande babysitter - bästaste bästa! Efter några nätter utav skrik så hittade jag av en slump denna babysitter på en köp- och säljsida. Vi var inte sena med att åka och köpa den. Det var det bästa köpet hittills. Haha.. Milio älskar vibrationerna och tystnar direkt för att sedan somna. Då stänger vi av den och låter honom bara sitta och sova där en stund för att lugna ner sig. Efter det så var det inga problem att flytta över honom så att han kunde sova vidare. Behöver jag säga att jag har sovit hemskt gott inatt? Haha..
 
Plåstret på Milios hand avslöjar lite vad vi har haft för oss idag (rubriken med). Blodprov. Usch, tyckte han. Helt fruktansvärt och omänskligt tyckte jag. Haha.. Jag är inte rädd för läkaren i vanliga fall, men när de ger sig på mitt barn - då blir de djävuelns avkomma. :þ Jag antar att det bara är att vänja sig vid det, för det lär ju inte vara övergående. :) Nu håller vi tummarna för att proverna är bra och att Milio inte behöver behandlas för gulsoten utan att det är som jag misstänker, att den är på väg bort av sig själv. Annars blir det förmodligen lite solterapi. ♥

Kommentarer
Life of Johanna

usch sånt fasar man för, sprutor blodprov på ens barn :(

Ja kika in kategorin graviditet så finns bilder på magen och UL där :)

2015-01-30 @ 18:37:38 | http://lifeofjohanna.se
Anonym

Vilken grym! :D

2015-01-30 @ 19:07:21 | http://liindstrand.blogg.se
vanja

så gullig :D

2015-01-30 @ 21:46:39 | http://vvanja.blogg.se
Mamma Malin

Åh vad skönt att ni har hittat något som fungerar. Skönt för honom också :) Och ja, det var nog tur att jag inte såg när de tog det där PKU-provet i huvudet på Charlie. Det låter läskigt ju!

SV: Njae, från början sov han ju så mycket så det är svårt att veta. Enligt den där utvecklingsfasen som pågår nu ska de ju bli mer tuttiga och vill ha närhet så jag tror det går över. Hoppas nästan det i alla fall ;) Jag har faktiskt inte tänkt på att man blir trött men det har du kanske rätt i.

2015-01-31 @ 09:49:42 | http://www.mammamalin.se
Josefin

Va bra att ni köpte den! :)

2015-01-31 @ 11:31:20 | http://josseborje.blogg.se/
Emelie

vilken bra grej!

2015-01-31 @ 12:29:42 | http://ewelies.blogg.se
MADDISENJ.SE

Men lilla sötnosen! Jag ska hem till min mamma och äta lunch om en liten stund och ikväll vankas middag med ett gäng tjejer(möhippa för en kompis men jag orkar inte vara med hela dagen tyvärr). Annars blir det rätt lugnt i helgen. Hur ser din helg ut? Händer nåt kul?

2015-01-31 @ 12:42:35 | http://maddisenj.se
Elin karlsson

Så söt han är!! :)

2015-01-31 @ 16:18:45 | http://baraaeelin.blogg.se/
Susanna i Norge - blivande tvåbarnsmamma

Men gose så söt! Och en månad gammal redan! Hoppas han slipper sola, inte för att det är något farligt eller jobbigt men man vill ju hellre vara hemma och mysa med lilla grodan :)

sv; Ja, det med att få dagsljus på sig vid den här tiden av året är väl lättare sagt än gjort men det är bättre än inget :)

Min lilla vägde rätt mycket när han föddes i v 35 pga av att jag hade graviditetsdiabetes. Så han vägde 3080 gram :) En stor och stark pojk som klarade sig helt fint från start :) Ja förrutom att han fick sola då :)

2015-02-02 @ 11:40:47 | http://www.fruroeim.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback