Fontanell-funderingar


Besöket hos BVC-läkaren gick bra. Min viktgissning på 5180 g var lite väl lågt. Hehe.. Den här lilla krabaten har gått upp 420 g på en vecka. Så nu ligger han på 5415 g. Helt fantastiskt att det fungerar så bra med amningen. Där har vi verkligen haft tur. Däremot så påpekade läkaren att Milios fontanell är för liten - den har alltså vuxit igen för snabbt. Detta är något de måste följa upp, vilket känns lite skrämmande. I de allra flesta fall så är det ingen fara, men vill det sig illa så behövs det en operation. Milios huvud växer tydligen lite långsamt, men det växer fortfarande okej. Så nu håller vi tummarna för att huvudet börjar växa lika fint som resten av hans kropp. 

De påpekade den lilla fontanellen redan på BB, men både jag och Thomas uppfattade det som något positivt. Den ska ju växa igen. Hade ingen aning om att det istället kunde gå för snabbt. Men, man är väl inte förstagångsföäldrar för ingenting. Nu ska den här mamman mysa ner sig i soffan brevid sin snarkande bebis och kika vidare på det nya favoritprogrammet som jag spelar in - The little couple. Har ni sett det någon gång? Charmigare människor får man leta efter! :) ♥
 
Missa inte tävlingen om ett presentkort från The Body Shop. 
Klicka här!

Kommentarer
Mamma Malin

Se där ja! Vikten går ju stadigt uppåt här också och det är ju bra, man vet ju att han får i sig mat så han klarar sig.

Hoppas det inte är någon fara med hans huvud där bara. Håller tummarna :)

2015-02-06 @ 09:53:43 | http://www.mammamalin.se
Emelie

Vilken gullig bild!

2015-02-06 @ 13:38:09 | http://ewelies.blogg.se
Julias skönhetsblogg

Vilken söt bild! :) Håller tummarna för att allt ska gå bra!<3

2015-02-06 @ 15:58:08 | http://juliaaberglunds.blogg.se
Mamma Malin

SV: Ja, det kan inte vara roligt. Fick dock höra från en kompis som fick barn i september att hon också väckte sin var tredje timma för att amma. Eller inte nu längre men de första månaderna! Det verkar vara jätteolika det där :/ Det skulle jag inte göra om inte bebisen typ gick ner i vikt eller jag verkligen blev tillsagd det. Jag hade ju inte velat att någon ruskade om mig mitt i natten för att jag skulle äta.

2015-02-06 @ 19:03:29 | http://www.mammamalin.se
Klara Andersson

så himla söt♥

2015-02-06 @ 22:08:04 | http://klarrelito.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback