Ultraljudsbilder

Bild 1: VUL den 18/6 = V.10 (9+5)
Bild 2: KUB den 8/7 = V.13 (12+4)
Bild 3 & 4: RUL den 18/8 = V.19 (18+3)
 
Det första ultraljudet gjordes eftersom jag redan i vecka 10 hade fått en rätt rejäl kula. De ville alltså kolla om det bodde fler bebisar i magen - men det gjorde det inte. Det bodde bara en liten filur där inne som är väldigt likt spöket Laban! (bild 1)
 
Sedan valde vi att göra KUB. Där finns det mycket olika åsikter och tankar - för vår del så kändes det i alla fall rätt att göra det. Vi fick en sannolikhet på 1:20.000 - vilket är det bästa resultatet i skalan. Det kändes toppen! Bebisen passade även på att visa upp allt den kunde. Stå på huvudet, suga på tummen, sparka, vifta med händerna och som på bild nummer 2 - ligga med benen i kors. :) Hade kunnat ligga och stirra i flera timmar på den där skärmen om jag hade fått det. :) 
 
Det sista ultraljudet är rutinultraljudet. Det var minst lika spännande, trots att vi fått kikat två gånger tidigare. Nu var bebisen större och såg mer ut som ett litet barn. :) Vi fick se så mycket av lillen. Vi blev visade hjärnan i detalj likaså hjärtat. Vi spanade även in näsan, alla tio fingrarna, alla tio tårna, båda ögonen och resten av kroppen. När pulsen hade lagt sig efter att fått höra att allt ser helt perfekt ut så frågade vi om det gick att se om det är en pojke eller en flicka. Det gjorde det. :)
 
 
Här har ni honom. Världens vackraste lilla Milio! :) ♥

Dagen då jag plussade


I år fick jag ett väldigt speciellt påskägg - det var nämligen under påskhelgen som vårt mirakel blev till. :) Jag kände av symtom direkt efter ägglossningen och började därför att anteckna dem i min kalender. Redan några dagar efter ägglossning sa jag till min kusin att jag är övertygad om att jag är gravid. Känslan var så stark och även symtomen. Detta var runt den 22:a April. Den 28:e April tog jag mitt första graviditetstest. Det visade negativt.
 
Jag kunde fortfarande inte släppa tanken och känslorna blev bara starkare och starkare. Jag testade igen den 30:e April. Även då var det negativt. Jag hade min BIM den 4:e Maj så jag vägrade ge mig. Den 2:a Maj så kom plusset. :) Det första jag gjorde var att ta upp telefonen och ringde till min kusin - som också redan var övertygad. Förmodligen berodde det på att jag började storböla hos henne någon vecka tidigare när jag egentligen bara försökte skratta. Haha.. Precis när jag la på luren så satte jag mig på badrumsgolvet och tittade på testet. Då kom min sambo hem och frågade varför jag sitter där. Jag räckte fram testet åt honom och log. "Vad betyder det där?" frågade han. "Det betyder att du ska bli pappa". :) ♥