Zelda - du ska bli storasyster


Såhär såg det ut när vi berättade för Zelda att hon ska bli storasyster. Hon blev en aningen chockad över hur detta kunde ske - hon är ju trots allt ett säkert preventivmedel eftersom hon blir sotis så fort vi bara sitter lite för nära varandra. :) Men när chocken lagt sig så var hon glad och lovade att ta sitt ansvar.
 

Det första uppdraget som blivande syster var att testa både babyskyddet samt babynestet. Båda fick godkänt, men babyskyddet var lite småläskigt. Dit skulle hon inte vilja hoppa upp igen om det inte vore nödvändigt. Babynestet däremot, det har vi fått gömma undan för att det ska få vara helt när bebisen väl ska använda det. :)
 
 
Sist men absolut inte minst - vagnkontroll. Det känns underbart att hela familjen är rörande överens - Brio Go Next 2014 är bäst i test. Vi försöker få Zelda att vänja sig vid alla nya ting som kommer in i vårt hem, så vi placerade hennes korg i varukorgen under vagnen - där låg hon i flera dagar innan vi packade ner vagnen igen. :) Jag tror att det kommer att gå jättebra för Zelda att vänja sig vid den nya familjemedlemen. Ni som har hund sedan tidigare som sitter inne på bra tips och råd hur första mötet smidigast ska gå till, får hemskt gärna dela med er av tips! :)