20% rabatt på hela sortimentet!


Ni har väl inte missat att besöka Gloriasbox som är sponsor åt min blogg? Har ni inte spanat in den sidan så tycker jag att ni ska göra det genast. Bilden ovanför visar några av mina favoritplagg. :) Lägger ni en beställning och anger koden "SANDRA" så får ni 20% rabatt. Missa inte heller deras snygga sjalar samt väskor!

Ptss.. Glöm inte bort att anmäla er till månadens blogg här!

Höstpromenad på Hustegaholm

 
 
 
 
 
Glöm inte bort att anmäla er till månadens blogg här!

Tänk vad åren går fort...

Igår var det 19 år sedan min bror gick bort. Det känns helt ofattbart att det har gått så lång tid. Vissa saker minns jag som om de vore igår som han fanns vid min sida, medan andra saker känns som om de har inträffat i ett tidigare liv. :) Det bästa med att åren har gått så fort är att alla jobbiga minnen sakta men säkert suddas ut och ersätts med de fina minnena. Jag hade inte möjlighet att besöka hans grav igår utan det får bli senare i veckan. För er som vill läsa mer om Sebastian så finns ett blogginlägg om hans liv här.
 
I övrigt så har det inte hänt så värst mycket sedan sist. Har jobbat mycket, därav den dåliga uppdateringen. :) Men nu är jag på banan igen och känner mig taggad för att blåsa lite liv i bloggen igen. Jag känner att det är på tiden att jag anordnar en tävling. Vad tycker ni? Kom gärna med förslag på vad ni skulle vilja tävla om.

Ptss.. Glöm inte bort att anmäla er till månadens blogg här!

Marinblått biter mot kylan

 
1) Burton 1395:- Länk! 2) Gaastra 3495:- Länk! 3) Tom Tailor 1195:- Länk!

Jag är på jakt efter en ny vinterjacka. I vanliga fall brukar jag köra på army green eller svart när det kommer till jackor. Därför är det hög tid för något nytt. Marinblått är riktigt snyggt har jag insett. När färgen är spikad så är det bara resten utav problemen kvar. Modell? Längd? Märke? Haha, livets svåra val. ;) Har ni några tips på snygga vinterjackor i just marinblått? Hojta till vettja! ♥
 
Ptss.. Glöm inte bort att anmäla er till månadens blogg här!