Fiskarna - Januari 2012 V28/1 - Om du planerar att resa någonstans, kolla noga upp allt det praktiska först. En enda liten missad detalj kan orsaka mycket större problem än du tror.

9/1 - Det kanske känns som om du håller på att drunka i pappersarbete. Vad du behöver är ett system som hjälper dig att sköta saker och ting på ett snyggt och prydligt sätt. Slarv är inte att rekommenera.

10/1 - Just nu är du väldigt förtagsam och frammåt men ta inte ditt jobb på alltför stort allvar. Bara för att du gör ett bra arbete behöver du väl inte sluta upp med att ha roligt?

11/1 - Dagen kan bjuda på någon form av möte som innebär att du får kontakt med ditt förflutna. Kom ihåg att alla eventuella missförstånd och spänningar som då flyter upp till ytan går att lösa.

12/1 - Idag är du snar - kanske alltför snar - att fatta ett beslut som du senare kan komma att ångra. Som tur är har du en vän som förhoppningsvis hinner gå emellan och hjälpa dig att upptäcka ditt misstag innan det är för sent.

13/1 - Att låna ut pengar till andra innebär alltid en viss risk, och när det blivit dags att kräva tillbaka lånet kan det leda till spända relationer.

14/1 - Lita på din intuition. Om någon i din umgängeskrets skulle väcka olust hos dig kan det vid ett senare tillfälle mycket väl visa sig att känslan var befogad.

Källa: Boken Fiskarna 2012 av Dadhichi.


Kommentarer
isabella

älskar din blogg jätte mkt :9 snälla följ och komentera min blogg ( inte lika snygg men men )

2012-01-09 @ 15:09:52 | http://http://isabellabelieber.blogg.se
Felicia

kom in och var med i veckans blogg:)http://asslatjejerna.blogg.se/2012/january/veckans-blogg.html#commentKram2012-01-09 @ 15:24:18 | http://www.asslatjejerna.se
Mickan (Gravid v. 29)

Vad roligt med en hel bok om sitt stjärntecken. :PSå spännande. Ja, det får du berätta om sen. :)

2012-01-09 @ 17:26:30 | http://angel-like.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback