Min helg + lite till

Jag är helt klart bland de sämsta på att uppdatera min blogg. Jag ska inte förneka det. Men det positiva är ju att det i alla fall inte kan bli värre! ;) Klev just upp ur sängen efter att ha sett filmen 'Neighbor for sale' med Will Ferrell. Absolut ingen film jag kommer att se igen. Lär glömma bort den om några dagar.

Hade tänkt försöka sova efter filmen men var fortfarande pigg som en lärka eftersom jag sovit så länge idag på dagen. Det blir lätt så när man äntligen har en ledig dag. :) Så nu sitter jag här istället, får stå ut med att vara lite trött imorgon helt enkelt.

I Fredags så jobbade jag på dagen. Sedan placerade jag mig i soffan tillsammans med Thomas på kvällen. Det var meningen att det skulle bli en filmkväll eftersom jag skulle jobba 9-20 dagen efter. Vid 21-tiden så fick jag SMS från Helena att hon ville gå och bowla. Så jag lämnade Thomas i soffan framför fotbollen och drog iväg med henne. Vi träffade en genemsam killkompis som var där med en kompis. De utmanade oss i bowling och jag kan stolt berätta att jag och Helena spöade dem på båda serierna! ;) Det var en riktigt trevlig kväll men man mådde som man förtjänade dagen efter. :)

Bilden är stulen från Helena.

 

Lördagen gick som sagt åt till att jobba. Sedan åkte jag hem och mös med Thomas. Idag har jag varit ledig - underbart! Ska jobba 8 av de närmsta 9 dagarna. Varav en av dagarna är ett dubbelpass. Jag är bara ledig på Onsdag men då ska jag istället ha tvättstugan. Känns som om det inte är en lugn stund nu för tiden - men det är väl så det ska vara antar jag. :)

 

En sak kan jag berätta om som har hänt sedan sist. Det är att vi nu har skrivit kontrakt! Den 8 Oktober flyttar vi in i nya lägenheten. Helt underbart ska det bli! Det är redan en speciell dag för mig eftersom min storebror firar sin födelsedag då. 27 år hade han fyllt i år. :) Så nu har vi två anledningar till att fira den dagen! :)

 

Vi har redan börjat planera hur vårt nya hem ska se ut. En ny säng är köpt. Likaså en ny soffa samt en tv-bänk. Vi gjorde oss av med alla våra stora möbler när vi var tvunga att flytta tillbaka till min pappa. Det känns i plånboken nu kan man lugnt säga. Men det är det värt. Äntligen kommer vi att kunna bygga upp ett hem som man längtar hem till. Något som är bara vårt! :) Får slänga upp lite bilder och visa sakerna vi har köpt. Det får bli under en ny kategori som heter 'inredning'. Antar att det lär dyka upp mycket smått och gott i den hörnan den närmsta tiden. :)

 

Nu är det dags för mig att kika igenom kommentarerna jag har fått i... Ehm.. Augusti. Fy mig! :)
Smell you later! ♥

 


Kommentarer
Emma [hockey & foto]

Grattis till den nya lägenheten! :D Hur är det med dig? :)

2011-09-12 @ 07:21:16 | http://emmaanystrom.blogg.se/
Becca

Grattis, så spännande och roligt att planera inredningen!

2011-09-12 @ 09:58:27 | http://isladebecca.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback