Trött, tröttare, Sandra

Äntligen börjar denna månad lida mot sitt slut. Äta, jobba, sova. Äta, jobba, sova. Så rolig har denna månad varit. Har i snitt jobbat 6 dagar i veckan - vilket känns. Nu är jag ledig fram till på Söndag vilket är helt underbart! Så min arbetsmånad är över! Nästa månad blir dock ännu tuffare.

I övrigt så har jag inte gjort så mycket. Planerar för fullt inför flytten, det har dock stannat där - vid tankar. Inget är än så länge ens i närheten av att bli nerpackat. Som vanligt lär vi vara ute i sista sekund. :) Både sängen och soffan finns att hämta i affärerna så nu känns det verkligen som att det är nära. Det ska bli helt lovely! Har även lyckats bli ledig den helgen utan att förlora en massa timmar. Den 8:e kommer att gå åt till att måla om i sovrummet innan den nya sängen kan flytta in. De första nätterna spenderas därför i soffan. Inte mig emot! :) 8 Oktober kommer även att innebära en annan sak. Men det får ni höra mer om vid ett senare tillfälle. :)

Nu tänkte jag avsluta med att visa mina nya skor. Köpta på Belle shoes på Slöjdgatan där Thomas syster jobbar. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle bli ägare av kilklackskor, men de är fantastiskt sköna att gå i! :) Thomas och jag var ute och shoppade lite här om dagen, får visa resten av sakerna imorgon för nu ska jag gå ut med Selda på en nattkiss sedan krypa till kojs.

Sov så gott, alla fina! ♥

Kommentarer
Becca

Oj vad du har jobbat! Kan tänka mig så trött du är och hur välbehövd din ledighet t.o.m söndag är!

2011-09-29 @ 09:59:02 | http://isladebecca.blogg.se/
Fnulan

2011-10-02 @ 17:26:42 | http://d
Fnulan

Oj... nu var jag för snabb....

VA rädd om dig!!

2011-10-02 @ 17:27:26 | http://fnulan.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback