På bättringsvägen

Äntligen så börjar jag bli frisk! Imorgon kan jag ringa och friskskriva mig, vilket är underbart. Det har varit svårt att legat sjuk när man vet att dagarna bara tickar på innan flytten på Lördag. Nu känner jag mig så pass pigg att jag vågar ge mig på att packa lite ikväll. Får använda hela dagen imorgon att tokrensa allt som ska slängas. Tur att vi inte ska ta med oss så mycket. :)

Nu är Thomas på väg hem efter att ha varit på supportjobb i Hedemora. Ingen aning om vart det ligger, men inte i närheten i alla fall. :P Så jag tänkte sätta igång med maten så den är redo när han kommer. Måste ge tillbaka för att han skött disk och mat så fint nu när jag legat sjuk. :)

Dyker upp lite länkbyten efter middagen.
Smell you later! ♥


Kommentarer
FANNY (:

vilken härlig blogg(:

2011-10-05 @ 17:07:02 | http://ponnybrudarna.se
Nathalié - Extrem barnlängtan och snart händer det <3

Skönt att du är på bättringsvägen! Jag har nog druckit någon liter thé sen igår kväll så här börjar det också bättras lite faktiskt :).SV; Ja, julklappar är så jädra svårt varje år. Men till svägerskan är julklapparna klara iaf och till mina syskonbarn. Nu är det bara till syster och svåger kvar, samt sambons föräldrar och syskonbarn. Barn är ju ganska lätta att köpa till som tur är, hehe.Ja fy det är inte roligt att förlora sitt husdjur, men det var ju många år de fick tillsammans som tur var iaf. Jag har varit hos sambon som ligger på sjukhuset, så var där några timmar och bara tittade på tv, är helslö idag :P. Själv då?kram

2011-10-05 @ 18:05:44 | http://yarp.blogg.se/
Anja

Hejsan, fin blogg! har du gjort designen själv? :D

2011-10-05 @ 19:16:48 | http://ablogofthoughts.blogg.se/
JOSEFINE SIDEBÄCK

Ja, men absolut! :)

2011-10-05 @ 20:42:31 | http://josefinesideback.blogg.se/
Sara Ahonen

Skönt att du är på bättringsvägen! Lycka till med flytten! :) Kram!

2011-10-05 @ 21:19:10 | http://www.saraahonen.blogspot.com
Frida

jadu, imorgon ? spelar ingen roll vilken tid:)

2011-10-05 @ 21:32:51 | http://frideliine.myshowroom.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback