Vinnaren är....

Vinnaren av den fina tavlan är: http://yarp.blogg.se

Stort grattis!!!

Maila mig din adress så att jag kan be saraahonen.blogspot.com att skicka den! sandratorn86@gmail.com
Sweet dreams

Den här dagen har verkligen rullat förbi i turbofart. Vi har hunnit packa rätt mycket. Har även hunnit rensa ur hela garderoben och slängt en himla massa kläder som vi aldrig använder. Superskönt! Imorgon jobbar jag mellan 8-15 och sedan blir det hem och fortsätta. Imorgon kommer vinnaren av veckans blogg att presenteras klockan 18:00! :) Sov så gott så hörs vi imorgon! ♥

Tävla om att bli veckans blogg! ♥ Tävla om en superfin tavla! ♥

Piggelin


Har precis hört av mig till jobbet och sagt att jag dyker upp imorgon. Känner mig piggare idag, så nu borde influensan vara över. :) Den här dagen ska jag ta vara på genom att rensa kläder och fortsätta packa inför flytten på Lördag. Nu börjar det pirra lite. Det kommer bli en stor omställning att ha en hel 3:a helt själv med Thomas. Speciellt nu när vi har bott båda två hos pappa i väntan på att hitta något eget. LOVLEY! Men nu ska jag sätta igång. Kika in mina två tävlingar sålänge! :)

Tävla om att bli veckans blogg! ♥ Tävla om en superfin tavla! ♥

Bloggtrafik.nu


Jag vet att jag har tipsat om denna sida förut i bloggen, men den är värd att skriva om igen! :) Detta är en en sida som ger dig fler besökare till bloggen. Den är helt gratis och jätteenkel att använda. Du samlar poäng genom att besöka andras bloggar, för de poängen får du själv besökare till din blogg. Toppenidé tycker jag, och det fungerar verkligen! Är ni inte redan medlem där så tycker jag att ni ska bli det. Klicka på bannern ovanför för att registrera er! :) Good luck! ♥

Tävla om att bli veckans blogg! ♥ Tävla om en superfin tavla! ♥


Försvarets hudsalvaHär om dagen kom Thomas hem med Försvarets hudsalva i en söt rosa förpackning. Eftersom mitt lypsyl är heligt för mig så blir jag jätteglad över nya fina varianter än den blåvita vanliga. Jag smetade glatt på det nya på läpparna och insåg efter ett tag att det blev lite rött och började stickas. Läste då på förpackningen och där står det att det innehåller jordnötsolja. Jag blev jättechockad, trodde inte att man skulle behöva kolla sådant som nötallergiker när det gäller lypsyl. Men det står klart och tydligt så det är upp till mig att läsa. Ville bara passa på att blogga om det ifall att det är fler där ute som inte är lika uppmärksamma på vad de smetar på läpparna. :)  För min del åker det söta lypsylet i soptunnan. Vill jag ha stora läppar finns det andra metoder som är bättre. :Þ Man lär sig något nytt varje dag! ♥


På bättringsvägen

Äntligen så börjar jag bli frisk! Imorgon kan jag ringa och friskskriva mig, vilket är underbart. Det har varit svårt att legat sjuk när man vet att dagarna bara tickar på innan flytten på Lördag. Nu känner jag mig så pass pigg att jag vågar ge mig på att packa lite ikväll. Får använda hela dagen imorgon att tokrensa allt som ska slängas. Tur att vi inte ska ta med oss så mycket. :)

Nu är Thomas på väg hem efter att ha varit på supportjobb i Hedemora. Ingen aning om vart det ligger, men inte i närheten i alla fall. :P Så jag tänkte sätta igång med maten så den är redo när han kommer. Måste ge tillbaka för att han skött disk och mat så fint nu när jag legat sjuk. :)

Dyker upp lite länkbyten efter middagen.
Smell you later! ♥


Köpa soffbord - CHECK!

Bildkälla

Det blev tillslut detta soffbord från Mio. Tack för alla era synpunkter! (: Jag tror att det kommer bli jättesnyggt till den vita tv-bänken samt att den svarta skivan kommer matcha utmärkt med den svarta TV:n. Längtar till på Lördag då vi får se hur det ser ut tillsammans! :)

Tävla om att bli veckans blogg! ♥ Tävla om en superfin tavla! ♥

R.I.PIgår somnade Thomas katt in efter att i 12 år har spridit massa kärlek i Thomas familj. Hon var Thomas lilla älskling och därför vill jag sända henne en tanke! De var fina ihop! Sov så gott, Simson!

Influensa

Bildkälla
Jag har ett jobb att sköta och en flytt att ordna inför, då passar influensan på att hälsa på. Jävla åsna också! Jag har verkligen inte tid att ligga sjuk nu. Men jag kan knappt röra mig för att hela kroppen värker. Huvudet sprängs i bitar vilken sekund som helst, därför ville jag passa på att säga farväl! Nä, usch vad gnällig jag blir när jag är sjuk.. Men paniken är ett faktum! Har inte tiiiiiiiiid!

Imorgon ska jag försöka pilla ihop en tävling som jag ser fram enormt att presentera för er. Priset är jättefint! Kika in imorgonkväll så ligger den förhoppningsvis uppe, om jag inte har avlidit innan dess vill säga. Under tiden kan ni ju anmäla er till Veckans blogg! Svarar på alla kommentarer imorgon när jag har laddat batterierna lite.

Sweet dreams! ♥