Torsdag

Det går fortfarande inte att kommentera mina inlägg. Sjukt irriterande! Har precis skickat iväg ett mail till blogg.se, hoppas att de kan hjälpa mig med vad som är fel. Det är ju så mycket roligare när man kan kommunicera med varandra. :) Undrar om ni får upp samma felmeddelande som jag får..


Idag har spenderat hela dagen i sängen. Legat och tittat på film, surfat och lekt med Ruben. Tittade på filmen The switch, med bland andra Jennifer Aniston. Den var helt okej. Rolig och söt. :)

 

På kvällen så åkte jag, Thomas och pappa till Hjorthagen och åt middag på Bambina. Det blev oxfilé med pommes och beasås för min del. Grymt gott! Förutom att de hade lagt på en massa gröna äckelkryddor på köttet. Men de skrapade jag bort. :) Oregano, Timjan eller vafan det nu heter. Äckligt är det iaf.

 

När vi kom hem så bunkrade vi upp med chips och dipp framför Big Brother. Jag skulle vilja ha en liten mini-Simon som alltid sitter på min axel och säger hur underbart allt är. :) Han är ju för go´!

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Det lär inte bli så lätt med tanke på att jag inte gjort av med någon som helst energi idag. Imorgon hade jag tänkt att ta mig iväg till jobbet. Har varit borta så många dagar nu, det känns inge vidare när man ska vara ledig i 9 dagar för att åka ner till Jönköping nästa vecka. Men, sånt är livet. Får leva på vatten och bröd nästa månad. :P

Sweet dreams! ♥

Kommentarer
Sandra Törn

Nu ska det fungera igen! :D

2011-05-06 @ 12:06:27 | http://sandratorn.se
Johanna

Jag fick också upp det :)

2011-05-06 @ 14:24:17 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Mammabea

blogg.se strular alltid! Riktigt irriterande =/

Svar från bloglovin: Vi kan följa varandra om du vill. :)

2011-05-10 @ 21:53:25 | http://mammabea.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback