Tisdagsledighet

Idag har jag varit ledig. Dock så var jag tvungen att ta en tur till kontoret i Hornstull för att förnya mina avtal. Det gick snabbt och smidigt. Sedan åkte jag hem och åt lite innan det var dags att åka till pappas jobb för att låna deras tvättmaskin. Det är helt fullbokat i vår tvättstuga resten av månaden typ. I alla fall de dagar som jag är ledig på. :) Men nu är allt rent och lite hänger på tork i köket. Hela lägenheten doftar sköljmedel. Finns det något som doftar bättre? Tror bannemig inte det. :)

Jag har precis köpt en ny design till min blogg! Äntligen! :) Förhoppningsvis kommer den upp innan veckan är slut. Det blir lite fler bilder och 2 menyrader, vilket kommer att ge bloggen lite mer liv. :) Kan visa ett litet smakprov senare! ;)

Smell you later! ♥


Kommentarer
kaffehörnan

Gomorron

Blir roligt och se din nya designen

Jo visst kan vi göra det, jag tycker vi väntar i så fall när din design är klarHa de grejt

2011-05-25 @ 07:43:05 | http://www.kaffehornan.se
Annica H

Åh, hehe jag längtar tills jag får se den nya bloggdesignen.Det finns en godare doft ;) Det är faktiskt doften av sommar i skogen, då man gör upp en eld och lagar till maten över den. Ojojoj, så härligt det är då.

2011-05-25 @ 07:55:17 | http://annicaimitten.blogspot.com
Sandra

Jo det var trevligt innan det som hände, sen blir det tyvärr det som tar överhanden. Det är synd att en person ska kunna göra sån kaos och förstöra för 25 000 andra personer. Men förhoppningsvis var detta en ringklocka - det behövs en bättre lagstiftning för det här. Som det ser ut nu är det löjligt!Vad skoj med ny design :)

2011-05-25 @ 08:16:42 | http://lilleput.blogg.se/
Ivar Rodriguez Kristoffersen

fin blogg :)

2011-05-25 @ 10:51:58 | http://ivarrodriguez.blogg.no/
kaffehörnan

kan man rösta mer än 1 gång

2011-05-25 @ 22:25:24 | http://www.kaffehornan.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback