Three is the magic number.. NOT!

Hej bloggen!

Idag är jag galet trött. Det var omöjligt att somna igår med min hosta, så jag låg och tittade på Desperate housewives i stället. Jag har aldrig följt det, utan bara sett något avsnitt då och då. Så det kan vara kul att se allt från början så man hänger med lite bättre. :)

Jag blir helt galen på min mottagning på iPhonen. Utan att överdriva så är det mellan 2-7 timmar om dagen som telefonen inte går att använda överhuvudtaget. Kan inte ringa, inte SMS, inte surfa, inte ta emot SMS eller samtal. Blir helt galen på det! Jag vet att många här i området som också har 3 tycker att mottagningen är dålig, men vafan. Det finns gränser. Känns inte så roligt att man betalar en massa pengar varje månad för något som inte fungerar som det ska. Dessutom så har jag samma problem när jag är på jobbet.

En kväll så stod det " Ingen service " i nästan 6 timmar. Då var jag på jobbet och Thomas skulle överraska mig och hämta mig på kvällen utan att jag visste det. Den dagen fick jag gå tio minuter innan jag skulle ha slutat, och Thomas kom fram till mitt jobb 5 minuter innan. Det betyder att jag redan var nere i tunnelbanan då. Sedan satt han utanför och väntade på mig i nästan en timma och var orolig. Sånt är ju jätteroligt. Tack för det, 3! Jag har mailat och klagat lite, ska bli intressant om det är som min iPhone säger - ingen service.

Nä, nu ska jag rota i kylen efter något som man får mycket energi av så att jag överlever denna snoriga dag. Adjöken!

En mysig vårpromenad med älsklingen och hans lillasysters hund Selda. :)

Kommentarer
Malin

Jag håller på att lära mig eller vad man ska säga, men du kan ju kika in och om du tror att det skulle funka för det du är intresserad av så skriv en kommentar vettja :)Kan titta på länken nedan på lite av design å sånt, har såklart mer men inte lagt ut allt..http://malinsippola.blogg.se/category/design.html

2011-05-02 @ 13:55:19 | http://malinsippola.se
Anette

Tack ska du ha :)

2011-05-02 @ 20:06:18 | http://nettangrillspettan.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback