Svar på frågestunden

Fråga: Har du några planer på samarbete med någon bloggare i form av tävling?

Svar: Nej, jag har ingenting på gång som har med ett samarbete av det slaget att göra. Men skulle det dyka upp så skulle jag absolut tycka att det vore en jätterolig idé!

Fråga: Hur många timmar lägger du på bloggen om dagen?

Svar: Det är lite svårt att ge ett bra svar på det. När jag bloggade på min förra blogg så blev det rätt många timmar om dagen, men det berodde på att jag var sjukskriven och hade mycket tid över. Nu har jag ju bara bloggat sen 1 Maj ordentligt och det började jag med under min minisemester. Imorgon återgår jag till jobbet, då får vi se hur många timmar det finns kvar att lägga ner på bloggen. Men förhoppningsvis tillräckligt många för att hålla den vid liv. :)

Fråga: Vad var det som fick dig att börja blogga?

Svar: Jag började att skriva dagbok redan när jag använde Lunarstorm. Det var nog det som fick mig att börja blogga när det började bli populärt. Dessvärre har jag bytt blogg ungefär 10000 gånger, vilket har gjort att jag förlorat många läsare - men nu är det löst med en egen domän. :) I övrigt så tycker jag bara väldigt mycket om att skriva, har alltid haft lättare för att uttrycka mig i skrift än i ord.

Fråga: Hur träffade du din sambo?

Svar: Hur jag träffade Thomas är en rätt knasig historia. Det var som så att han var tillsammans med en släkting till mig när de var väldigt unga. Så jag har "känt" Thomas sedan jag var 13 år ungefär. För några år sedan så började vi utveckla en vänskap. Jag har alltid tyckt att Thomas är härlig, men hade inte i min vildaste fantasi kunnat inbilla mig att han såg mig på något annat sätt än som en vän. Vi umgicks mer och mer, fortfarande bara som vänner. Men så en dag så sa det bara klick. Efter en kyss så förändrades våra liv. Vi visste båda att det vi gjorde inte var moraliskt "rätt". Men våra känslor var så starka för varandra att det inte gick att sopa under mattan. Efter många långa samtal så beslutade vi oss för att släppa efter och följa våra hjärtan. Detta var snart 3 år sedan. Jag och min släkting har jättebra kontakt och det finns inga som helst problem med mitt och Thomas förhållande från någon av sidorna. I början var det såklart mycket känslor och mycket att prata igenom, men nu händer det att vi umgås alla tre, vilket är hur underbart som helst. :)

Fråga: Vad lyssnar du på för musik?

Svar: Musik är ett av mina största intressen. Jag har gått i musikklass genom hela grundskolan och älskar att sjunga. Därför måste jag ge ett tråkigt svar och säga att jag gillar det mesta. Dock så ligger klassiskt och rock långt ifrån topplistan, men det finns godbitar även där. :) Skulle jag bli skjuten om jag inte valde en genre så skulle jag nog svara r'n'b.


Fråga: Om du fick träffa någon person död/levande, vem skulle det bli då och varför just denna?


Svar: Min bror Sebastian. Det var länge sedan han gick bort nu, jag skulle göra allt för att få hålla om honom en gång till och sjunga hans favoritsång för honom. Jag väljer honom för att det aldrig kommer att finnas någon annan som kan överta den platsen i mitt hjärta. Han var min ögonsten, en del av mig.


Fråga: 3 favoritbloggar? Förutom de kända och vänner!


Svar: Oj, vad svårt. De flesta jag läser är ju just vänners bloggar samt storbloggare. Men det finns några som jag brukar kika in på ibland. Det är dessa: Anette, Johanna samt Miss CM.

 

Sådär. Det var frågestunden det. Det ni bad mig skriva om i inlägget "Ni bestämmer" får vara kvar till en annan dag. :) Tack för era frågor. Hoppas att ni blir nöjda med svaren! :) Puss på er! ♥
Kommentarer
kaffehörnan

Roligt och läsa frågor och svarJo de gick bra, var i Malmö hon bjöd på ostbricka och kaffeSen var jag o marknadsförde lite

2011-05-15 @ 23:45:14 | http://www.kaffehornan.se
kaffehörnan

Gomorron

Roligt och läsa svar och frågorJo jag dela ut lappar för sminkkurs runt villorna i MalmöHa en bra dag

2011-05-16 @ 09:01:06 | http://www.kaffehornan.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback