Onsdag

Idag har varit en riktig slappardag. Har mest legat och tittat på film. Sex and the city, Flashdance och Dirty dancing. :) Det har varit riktigt busväder här nere idag. På morgonen var det jättefint, sedan sa det bara pang - så blev det helt mörkt på himlen. Jag älskar när det åskar och blixtrar riktigt ordentligt. Har alltid tyckt att det är så mysigt. I alla fall när man slipper vara ute. :) Det blir så härlig luft efter en regnskur.


Nu har jag bokat en bussbiljett hem. Det blir på Fredag. Jag är lite smånervös eftersom det är Fredag den 13:e. :Þ Men det ska nog gå bra. Hoppas att det finns internet på den bussen med, annars kommer jag bli besviken. Hade jag haft min iPhone hade jag inte brytt mig, men den mobilen jag har nu under tiden min lur är på service suger att surfa på. det märker vi! Med tanke på datumet så ska jag inte hoppas på för mycket.

Resten av kvällen blir lugn. Äta lite gott, titta på Big Brother och bara njuta av ledigheten. :) Jag har redan börjat att oroa mig över cellprovet som jag ska göra på Måndag. De har skickat papper till mig under flera år, men jag har alltid avbokat. Mina minnen från den svåra aborten har nog mycket med ångesten att göra. Jag kräks som en tok bara jag gör en vanlig undersökning hos gyn, bara för att jag blir så nervös. Så var jag aldrig innan, men nu kan jag inte skjuta upp det längre. Lika bra att få skiten gjort, om det nu skulle vara några cellförändringar så är det dumt att inte få bort det direkt. Jag har fått för mig att det måste göra sjukt ont att ta cellprov, vad tyckte ni som gjort det? :)

Smell you later! ♥Kommentarer
Karina

Sv; Okej! :D

Följer dig nu.

2011-05-11 @ 21:13:12 | http://fiiskface.blogg.se/
Karina

Sv; Allt är väl bra med mig, är lite trött bara.

Hur är det med dig då? :)

2011-05-11 @ 21:22:07 | http://fiiskface.blogg.se/
Bianca

Sv: Aah verkligen! :)

Åh vilken söt bild! :)

2011-05-11 @ 21:36:14 | http://biancal.blogg.se/
kaffehörnan

Har skickat mejl nu

via min bloggmejl

2011-05-11 @ 22:05:08 | http://www.kaffehornan.se
Sandra

Åh dirty dancing, underbaraste ju! :)Nej det brukar bli så, man utbyter tjänster. De brukar ha en hel del att välja på men vi har två butiker IS här och det är skillnad så det beror mycket på inköpare tror jag men den ena har alltid massa, massa att välja på i olika modeller och färger. Finns en hel del snyggt!

2011-05-11 @ 22:58:05 | http://lilleput.blogg.se/
Annica H

Hoppas din dag har varit bra. Min har varit lite hektisk och sådant, men det får man väl ibland bara ta. :)Kram(Och du ska se att bussen på fredag är precis så som du önskar dig)

2011-05-11 @ 23:22:31 | http://detallradjupaste.blogg.se/
tom

fin blogg följa varandra via bloglovin ,

det är bara klicka på min följikon på bloggen o skriva jag följer dig nu så gör jag det samma på din :)

2011-05-12 @ 10:36:02 | http://tomslife.blogg.se/
Natta

Det är värt smärtan att ta cellprov. För man vet aldrig var man kan ha.Det fixar du =)

Kram/Bulan

2011-05-12 @ 11:13:25 | http://natta86.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback