Onsdag

Det blev en riktig sovmorgon idag med. Haha, hopplöst vad trött man är ibland. Jag var tvungen att diska innan jobbet med, så det fanns ingen tid att blogga. Men nu är jag här! =)

När jag kom till jobbet idag så ringde min mobil. Det var från Polisen. Jag och Thomas blev ju vittnen när en galen man löpte amock utanför mitt jobb. Så farbror blå ville hålla ett förhör med mig via telefon. Det gick bra, kom ihåg det mesta tror jag. :) Förmodligen blir det rättegång, men det märker vi. Klart man ställer upp och vittnar när någon har gjort bort sig och inte vill stå för det. Ajjabajja!

Thomas är på Solvalla med sitt jobb, hoppas att han kommer hem som mångmiljonär. Tvivlar, men man kan ju alltid hoppas! :P Har satt Big Brother på inspelning, så avslöja inget! Ska se det när han kommer hem. :) Imorgon är jag ledig, men ska iväg på ett möte. Även om jag inte kan berätta så mycket om det ännu så får ni hålla en tumme att det går bra! (:

Ptja, det har inte hänt så mycket annat idag. En helt vanlig arbetsdag. Tyvärr kan jag ju inte dela med mig så mycket av mitt arbete eftersom jag har tystnadsplikt. Det förstår ni nog att jag måste hålla, men bloggen kan bli lite enformig de dagar jag jobbar kväll, kan jag känna. Hoppas att ni har förståelse för det. Får lägga ner lite extra tid vid mina lediga dagar istället. :)

Nu kurrar magen! Smell you later! ♥


Kommentarer
kaffehörnan

Håller tummarna att han kommer hem med litet kuvert med en check

2011-05-18 @ 23:21:36 | http://www.kaffehornan.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback