Natti natti!

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Suttit och sparat lite bilder från min gamla FaceBook, suttit och försökt hitta felet på min iPhone, tittat på TV, ätit Thaimat och snytit mig tusen gånger. Känner mig lite bättre nu, men fortfarande inte helt hundra. Därför stannar jag hemma från jobbet imorgon med. Med tanke på att jag jobbar som personlig assistent - då man är sin brukare väldigt nära samt sina kollegor så känns det inte så schysst att gå till jobbet innan man mår riktigt bra. Då smittar jag bara ner de andra som i sin tur ger tillbaka. :)

Imorgon ska jag åka iväg med min iPhone till butiken och se om de kan hjälpa mig. Jag hoppas innerligt att det bara är SIM-kortet som det är fel på, så att jag slipper lämna ifrån mig bebisen en längre tid. Ska ju åka iväg till Jönköping den 9:e och är inte alls sugen på att vara barnledig från den. :) Håll tummarna!

Jag längtar så mycket till midsommar då vi ska ut till Skärgården. Vi firade midsommar där förra året med - hur mysigt som helst. I år verkar det vara lite folk ut där som man känner, så då blir det lite extra roligt. :) En hel vecka utan el. Man måste verkligen hushålla med batteriet på mobilen för att den ska överleva, men det är en del av charmen. :) Vad ska ni göra över midsommar? :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta mitt DH-maraton. Sweet dreams!

Båtresan till Skärgården förra midsommar.

Kommentarer
Anonym

godnatt:D

2011-05-03 @ 00:55:04 | http://feliciaaulen.blogg.se/
Anonym

sussa sött! :D

2011-05-03 @ 01:05:31 | http://feliciaaulen.blogg.se/
Anonym

facebook typ ;D

2011-05-03 @ 01:11:43 | http://feliciaaulen.blogg.se/
Anonym

sv; skapade ju ny fb så ja :D måste fixa lite

2011-05-03 @ 01:13:11 | http://feliciaaulen.blogg.se/
Anette

Hon mår bra, vad jag vet i varje fall. Hos kontrollerna på MVC så verkar allt stå rätt till :) Men jag tror att hon vill ut snart, det börjar bli trångt inne i magen!

2011-05-03 @ 07:47:43 | http://nettangrillspettan.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback