Måndag

Vid 13:25 var jag framme i Jönköping. Mamma kom och mötte upp mig vid centralen, så tog vi bussen hem till henne. Innan vi gick hem så gick vi förbi centrumet och köpte med oss en varsin kebab hem. När vi hade slappat ett tag så tog vi oss ner till Willys och handlade hem lite nödvändigheter samt onyttigheter. Mest onyttigheter. :P Kvällen gick åt till att glo på TV och sitta och prata medan vi gluffsade i oss allt vi hade handlat. Nu är magen glad och jag börjar bli trötter. :)

Jag tycker att det är jättesvårt att sova utan Thomas. Det kanske låter fjantigt, men vi har sovit med varandra så gott som varje natt i 3 år, då blir det lätt så. Även fast jag vill sparka in pannbenet på honom varje natt för att han snarkar så, så är det just det jag saknar mest när jag inte får sova med honom. Ska försöka tänka på det när jag ligger och är irriterad för att jag inte kan sova. Men man glömmer lätt bort sånt. Därför det kan vara bra att vara ifrån varandra ibland med. :)

Imorgon är planen att vi ska sova ut ordentligt. Sedan ska jag lägga mig i ett varmt bad. Det är jag inte bortskämd med, eftersom vi inte har badkar hemma. Måste passa på! :) Är det fint väder så är tanken att vi ska köpa med oss en varsin sallad och sitta ute och njuta i solen under dagen, sedan på kvällen åker vi kanske in till Jönköping och går ut och äter. Det kan vara mysigt. Sedan vet man aldrig hur det blir, men så ser planerna ut iaf.

Har glömt att ta några bilder idag, så det får bli imorgon istället. Nu ska jag hoppa i säng och få lite skönhetssömn. Känner att det behövs efter bussresan. :P

Sov så gott, alla fina! ♥
Skickar en digital godnattpuss till mitt hjärta med. Love you!

Kommentarer
Johanna

Vad skönt det blir bättre med åren :)Skall bara vila mig iform så jag kan arbeta ons-fredag i alla fall :)

2011-05-10 @ 11:16:31 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Jag har en b12 brist som spökat för mig, så är hemma och vilar.... :) känner mig piggare nu så hoppas det håller i sig :)Hur länge skall du vara i jönköping?

2011-05-10 @ 11:26:32 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Jag har ätit tabletter innan, men nu visade blodproverna anormala värden, så fick telefontid på måndag med en läkare så vi skall väl diskutera vidare....blir väl ev mer blodprov och lämna.... :)Skönt ibland och inte ha bokat någon hemresa :)

2011-05-10 @ 11:39:58 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback