Ibland blir man så arg!

Idag så åkte vi in till Jönköping för att äta lite mat. Vi gick runt länge och väl för att hitta ett ställe med mat som vi båda var sugna på. Tillslut gav vi upp och gick in på första bästa ställe. När vi kommer in på resturangen så upptäcker vi att det är helt tomt på folk. Vi tänkte inte mer på det - utan gick och satte oss vid bordet. Vi beställde en varsin soppa till förrätt, sedan oxfilé till varmrätt. Det var lite märkligt att vi fick in två olika kötträtter, med tanke på att vi hade beställt samma sak. Men vi orkade inte säga till, utan åt ändå. Maten smakade stjärt. Inte för att jag har ätit stjärt - men jag är hundra på att det är just så det smakar.

Under tiden vi satt och åt så kom det in 3 gäster. Alla tog med sig maten hem - alla väntade en bit utanför resturangen, det var precis som om de inte ville bli sedda där. När jag kom hem så kunde jag inte låta bli att googla lite om resturangen för att se vad fasiken som pågår. Detta hittade jag:

Länk till artikeln

 

Där satt vi och åt. Vi som miste min storebror Sebastian '94 som var gravt handikappad, jag som arbetar som personlig assistent, min mamma som nyligen varit med i tidningen då hon berättar om sina funktionshinder, diagnoser samt sin utförsäkring. Där sitter vi på det FÖRHOPPNINGSVIS enda stället med ett riktigt pucko till ägare. Hade jag vetat om detta hade jag givetvis aldrig satt min fot där inne. Jag kan inte låta bli att skriva om det för jag tycker att det är så fruktansvärt att jag blir helt mållös. Jag måste få skriva av mig så mitt samvete blir lite lättare. Det kan bara vara vi som prickar in ett sådant skitställe. Där satt vi och kände oss så speciella för att det var så mysigt att kunna sitta helt själva och prata i lugn och ro utan en massa surr. Tacka fan för det! Hahaha..


Kommentarer
Johanna

Haha ja jag såg kommentarerna s Hon kommer få ställa sig in på dans haha :)Sånt där blir man arg över och läsa och att det ens händer, det är för hemskt.. gissar ni aldrig mer kommer äta där!

2011-05-10 @ 21:22:08 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

hon skall danska naken på bloggen, så det kommer vara där det sker..haha ja det skulle varit en synd det du :P

2011-05-10 @ 21:26:07 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Haha ja det är ju därför hon är nervös vett du... :)Ja vi verkar ganska överens om den saken att det inte hör hemma på en blogg. :)

2011-05-10 @ 21:43:23 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
sanna -saos.blogg.se

svar ja det hoppas jag verkligen, den här vintern har nästan knäckt mig alltså så jag håller tummarna på en lååång och solig sommar!

2011-05-10 @ 22:40:44 | http://saos.blogg.se/
Anonym

fy och jag som hade tänkt äta där i går, tur att det blev macdonalds då istället.

2011-05-14 @ 09:09:42
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback