Home sweet home

Det blev inget bloggande för mig på bussen hem från Jönköping som ni kanske märkte. Av någon anledning så gick det inte alls bra att sitta vid datorn, mådde illa nästan hela resan. Men det är sånt som händer. :)

Direkt när jag klev av bussen så kom pappa och hämtade mina väskor och körde mig till Söder där jag mötte upp Thomas som var ute och festade med sitt jobb. Vi gick vidare till Snaps och drack lite gott innan det var dags att åka hem. De hade varit igång hela dagen, så jag förstår att de ville hem. Jag däremot var inte alls sugen på att åka hem, men vad gör man? Inte så kul att gå vidare själv direkt. :P Det var trevligt den lilla stunden jag hann vara med iaf. :)

Igår så blev det inte heller något bloggande. Låg och mös med Thomas hela dagen. Det blir så när man varit ifrån varandra, då vill man ta igen det. :) Idag har det varit en riktig bildag. Thomas böt däck på bilen, ångrade sig och böt tillbaka. Jag hjälpte faktiskt till lite - men det var inget jag njöt av direkt. Har inte det där i mig, men gillar att se Thomas mecka, det är lite småsexigt tycker jag. :) Vi passade på att tvätta lite på pappas jobb under tiden han böt däcken andra gången. Vi hann även med att spela några parti Chicago, om vem som ska diska och laga maten. Jag har haft riktigt oflyt de senaste dagarna. Lördag = Sandra, Söndag = Sandra, Måndag = Sandra, Tisdag = Sandra, Onsdag = Sandra. HAHA! Usch, åker ner till mamma igen....

Nu ska jag försöka plita ner svaren från frågestunden. Jag försöker få med så mycket som möjligt av förslagen som ni skrev ner under inlägget "Ni bestämmer" också, det som går. Resten får jag vänta med och spara som inspiration när fantasin är på semester. :)

Imorgon är det det berömda Cellprovet som står på schemat på morgonen. Provet som jag lyckats fly undan i skräck i flera år - får se om jag vaknar med tillräckligt mycket mod imorgon för att komma iväg. Sedan ska jag jobba från 15-21, så jag får fixa lite tidsinställda inlägg under morgondagen som kommer upp under kvällen. :)

Smell you later! ♥


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback