1 Maj

Det är redan 1 Maj, sommaren närmar sig med stormsteg. Det tycker jag om! :)
Idag var det meningen att jag skulle ha jobbat heldag, men eftersom jag blev sjuk i Fredagskväll så har jag varit hemma från jobbet. Får lite smått panik av att vara hemma, men samtidigt så har jag bara varit borta en enda dag från jobbet sen jag började där. Så det får väl gå för den här gången.

Imorgon hade jag bytt bort mitt arbetspass eftersom jag skulle till tandläkaren, men även det har jag fått skjuta upp i och med att jag är sjuk. Det suger, hade verkligen behövt gå eftersom min visdomstand i överkäken börjar växa fram helt snett ut mot kinden - AJ! Well, får stå ut ett tag till. :)

Nästa Måndag så åker jag iväg ner till min mamma i Jönköping i några dagar. Det ska bli riktigt kul. Jag har inte umgåtts med henne helt själv sedan jag var 15 ungefär. Så det ska bli intressant. :) Ser fram emot många sena nätter med en massa tjejprat. :)  Hon har badkar hemma, något som vi inte har. Så mååånga timmar lär spenderas i badet med badbomber och badsalt! Gud, så skönt!

Det var verkligen evigheter sedan jag bloggade. Har nästan glömt bort hur man gör. :) Det känns i alla fall skönt att domänpekningen fungerar som den ska nu, speciellt eftersom den nya räkningen kommer att dimpa ner i brevlådan om några dagar. Roligare att kunna använda det man betalar för. Dessutom är det skönare för mina läsare eftersom jag får ryck och byter blogg stup i kvarten, något som inte märks om den är pekad. :)

Nu ska jag försöka leta upp någon som är grym på att göra designer till blogg.se, har ni något tips så säg till! :)

Fridens liljor!

Kommentarer
Milla

Åååååh så fin bloggen är:) Blir juh aaaavis som tusan juh:(

2011-05-02 @ 00:39:37 | http://lifeasitis.favs.se/
Helena

Äntligen börjar du blogga igen, woho

2011-05-02 @ 16:35:32
Sandra Törn

Sandra svarar:Helena: Hehe, äntligen läser du min blogg igen! Woho! :)

2011-05-02 @ 18:00:52 | http://sandratorn.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback