Zombie

Hej bloggen! ♥

Idag har jag jobbat i 13 timmar, sedan kom Thomas och hämtade upp mig så åkte vi och handlade lite mat. Det blev spenat, skinka och potatis till middag idag. Lite sent att äta, men väldigt gott. :) Nu sitter jag och mumsar i mig päronbåtar. Aldrig smakat dem förut, men är ett stort fan av hallonbåtarna. Nu är jag fast! Tokgoda!

Jag känner mig alltid helt slut mentalt efter ett dubbelt arbetspass, men samtidigt har jag fått i mig säkert 8 koppar kaffe så jag känner mig hyperaktiv. Hyperaktiv men hjärndöd. Det känns inte som den ultimata sinnesstämningen för att sitta och trixa ihop tidsinställda inlägg på. Därför blir det tomt under dagen imorgon. Är hemma vid 16-tiden och sedan har jag två underbara dagar framför mig då jag är ledig. :) Nu måste jag sova, får se om jag lyckas. :) Dröm söta drömmar! ♥

TÄVLING GILLA PÅ FACEBOOK NI BESTÄMMER

Kommentarer
Becca

Päronbåtar, så gott! Dessutom har de en snygg grön färg med så de slinker ner lätt.sv: Jag har jobbat med män/kvinnor, unga/äldre med olika former av funktionsnedsättningar.. Du då?

2011-07-19 @ 23:34:47 | http://isladebecca.blogg.se/
Sara Ahonen

Haha känner igen den där känslan! Inte helt sällsynt för min del heller! Hehe precis den som kommer heter supermamman och denna fick heta fuskstädning eftersom det var det jag önskade igår när jag plockade saker hemma och Wille drog ut dem igen :P Haha! Men samma figurer ;) Haha du är rolig du! :P Ok! Ne det förstår jag då men håller tummarna då för att ni får lägenheten! :) Och i så fall ska det bli väldigt roligt att se hur den lyan blir! ;) Kraaam!

2011-07-19 @ 23:47:18 | http://www.saraahonen.blogspot.com
Johanna

Förstår du är trött!

2011-07-20 @ 00:09:10 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Henrik Olsson

Päronbåtar? Har aldrig hört talas om dem! :PSv: Idag har det varit ganska lugnt här hemma bortsett från långpromenaden med ena vovven :)

2011-07-20 @ 00:19:41 | http://www.henrikolsson.eu
Beatrice

haha jag hatar att vara i vuxen världen :/ så segt att gå upp på morgonen :/ vad ska du hitta på i dag då??==) haha kram

2011-07-20 @ 08:01:04 | http://beahedvind.blogg.se/
Tommy

SV: Det var riktigt skönt i vattnet :)

2011-07-20 @ 09:57:13 | http://tommytott.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback