Min helg

Hoppas att ni har haft en fin helg! :) I Lördags så jobbade jag, sedan körde vi Thomas syster till Arlanda mitt i natten eftersom hon skulle åka iväg med sin tjejkompis till Monaco. Sedan var det bara hem och sova. Sov bort halva Söndagen, sedan hämtade vi upp en av Thomas killkompisar som hade varit på kryssning, åkte till Mörby och sedan hem för att fortsätta i tvättstugan. Haha, det var min händelserika helg. Nu har jag en tung arbetsvecka framför mig så ni kan räkna med en hel del tidsinställda inlägg.

Jag vill verkligen tacka er för alla era söta kommentarer om Sebastian. :) Jättekul att så många tyckte att det var intressant att läsa om det. Det kommer absolut bli mer inlägg under den kategorin i fortsättningen! :) Sitter redan och funderar på vad nästa inlägg ska handla om.

Nu är det dags för mig att duscha och sedan äta något innan det är dags att åka till jobbet. Det kommer upp 2 inlägg under kvällen som är tidsinställda för att det inte ska bli helt tomt. :)

Ha en underbar dag! ♥

Kommentarer
Jia

sv: Jo då, jag åkte allt litegranna. Jag åkte flum ride, parishjulet, slänggungorna, sagoslottet, jukebox och lisebergsbanan:) Var så fint väder, så det var mycket folk och långa köer. Nu är min semester slut, så ikväll ska jag jobba.

2011-07-18 @ 12:05:10 | http://jiasblogg.devote.se
Mimmi Naveed

My pleasure! :)

2011-07-18 @ 12:47:36 | http://mimmiiiss.blogg.se/
Henrik Olsson

Ha en fin dag på jobbet :)Sv: Tack, helgen har varit helt ok - mycket sovmorgon har det blivit, men nu är det dags att ta sig i kragen och komma igång ordentligt med träningen under dessa sista semesterveckor :)

2011-07-18 @ 13:31:04 | http://www.henrikolsson.eu
Beatrice

vad skönt att höra :) jo det är bra :) vad sker i veckan då? :)

2011-07-18 @ 13:36:05 | http://beahedvind.blogg.se/
Anonym

Spännande! Hoppas att du får en bra arbetsvecka! Kram

2011-07-18 @ 15:18:32
kalle

Härlig helg :)min har varit toppen :)Hoppas det är bra med dig med :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback