Lördag

Idag har jag haft en helt ledig dag. Det är man inte bortskämd med, brukar jobba nästan varje helg. :) Dessvärre har det inte blivit mycket slappande för min del idag, utan dagen gick åt till att göra tråkigheter som måste göras. Med det syftar jag på tvättstugan. Hade turen att få hjälp av Thomas denna gång, vilket underlättade nå enormt! :) Det går så mycket snabbare om man är två, samt att det är nästan lite mysigt att fixa tillsammans. :) Däremot var det ungefär 100 grader i tvättstugan, men det gick det med. :) Nu luktar allt skjölmedel och den nybäddade sängen ska jag strax krypa ner i.

Vi kom nyss hem från en kvällspromenad tillsammans med Selda. Vi gick en rätt bra promenad och hon traskade på så fint så. Det är bra det, hon har lite övervikt sedan semestern på Trädgårdarna som hon behöver bli av med. :)

Imorgon är det återigen jobb för min del. Nästa vecka är jag ledig Tisdag, Onsdag och Torsdag - så det får bli min helg. :) Nu måste jag verkligen försöka sova, så att jag kommer upp i tid imorgon. Har inte rakat benen på flera dagar, och imorgon blir det bannemig shorts så då måste det göras. Haha.. :) Avslutar med en till bild på Selda. Måste bli bättre på att hamna på bild jag med känner jag.. :)

Sweet dreams! ♥

Modell: Selda
Fotograf: Mikael Roos


Kommentarer
Johanna

Jag har bestämt mig för 2 gånger om året, så försöker det... :) Nu sprang jag på en mycket mycket snygg och härlig kille där med, så då kanske det blir oftare, beror lite på... jag är lite kluven till förhållande på distans och jag är ärligt inte ens sugen på flytta tillbaka till sthlm igen....men eftersom min hjärna vägrar radera ut hans fina ögon så vet jag inte.... hahaa

2011-07-09 @ 23:26:24 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Fnulan

Skönt att du är tillbaka! Men du får skita i att jobba så att du kan sköta bloggen!!

Jag har haft en tumult artad midsommar med en väldigt allvarligt sjuk vän, men allt är bra nu! eller bättre....Puss

2011-07-10 @ 01:00:15 | http://www.fnulan.se
josse

SOMMAR OCH SOOOL :) Säljes: Sommarens snyggaste solglasögon, Ray Ban wayfarer!! Riktigt vrakpris, 500 kronor (nypris 1299:-!!) Passa på, först till kvarn. http://bloppisjosse.blogg.se/2011/june/saljes-ray-ban-wayfarer-rb2140-svarta.html

2011-07-10 @ 19:30:48 | http://bloppisjosse.blogg.se/
Josefin - SAME OLD STORIES

Himla mysig och fin blogg du har! Allt bra?

2011-07-10 @ 20:02:06 | http://sameoldstories.blogg.se/
Mochride - mitt hjärtas röst

Så söt hund :) vad är det för ras?

Följas med bloglovin? :)

2011-07-10 @ 21:18:43 | http://mochride.bloggplatsen.se
moa

Så mysig bloggg! :)

2011-07-10 @ 22:17:24 | http://moathemoses.blogg.se/
Kalle

Vilken söt liten hund :)

Kalle

Aha, okej :) Ja, den är super söt :) Skulle vilja ha en sådan själv :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback