I need your help!

Jag skulle behöva er hjälp. Jag undrat om någon av er har något tips på hur man får starkare naglar? Jag vill inte äta några tabletter som är kombinerade med att håret ska växa snabbare, eftersom mitt redan växer som ogräs. Är rädd för att förvandlas till en grottmänniska med hår över hela kroppen. :P Det är obehagligt när de är så svaga att man i princip kan böja på dem. Vad gör ni för att få starka och fina naglar? :)

Bildkälla

Kommentarer
Junitjej

Vilka snygga naglar!!Jag tycker att du ska skaffa någon av Sally Hansens produkter. De förstärker nageln. Kolla här: http://www.kicks.se/sally-hansen-b141

2011-07-19 @ 16:28:00 | http://junitjejen.se
Johanna

Ja, det hade nog inte blivit något ändå, avståndet är för långt, och distansförhållande är jag inte alls pepp på...å flytta till sthlm, nej tack :)

2011-07-19 @ 17:32:33 | http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Mochride - mitt hjärtas röst

Snygga naglar, såna där skulle man ha :)

Jag har också väldigt mjuka och sköra naglar, så jag skulle också vilja ha tips. Jag brukar använda ett stärkande lack ibland, men det kanske finns nåt annat man kan använda också.

2011-07-19 @ 21:32:48 | http://mochride.bloggplatsen.se
Evelina

Kalcium, bvitamin. Sen har många fått hjälp av Silicea plus, som säljs i hälsokostaffärer, som är för att förstärka skelett, tänder och naglar :) Innehåller kalcium dvitamin och kisel, en av få produkter som inte har med håret att göra! :) Fast kombinerade produkter för hår/hud/naglar får inte håret att växa snabbare :P Det är en myt, det får ens befintilga hår att bli starkare och friskare och går inte av lika lätt, vilket skapar illusionen av att håret växer snabbare, hårväxten är genetisk och inget man kan påvera med yttre faktorer :)

2011-07-19 @ 23:13:55 | http://pappersplan.blogg.se/
kaffehörnan

Oj svårt och säga, färgen var tingeling verkligen

2011-07-23 @ 11:45:23 | http://kaffehornan.se
elin leijon, professionell diplomerad makeupartist

köp stärkande lack, fungerar alltid för mig:)

2011-09-12 @ 07:54:06 | http://elinleijon.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback