Viktigaste blogginlägget på länge

En bild säger mer än tusen ord.


Tävlingen är avslutad


Är det du som har vunnit? Klicka på halsbandet för att komma direkt till vinnarens blogg! :) Är du den lyckliga vinnaren, maila mig ditt namn samt adress så att jag kan posta det så fort som möjligt!
Tack till alla som var med och tävlade. Önskar att jag kunde ge var och en ett fint pris!
Men håll utkik, det kommer snart upp en ny tävling! :)I'm alive!

Hej bloggen!

Det var en vecka sedan jag bloggade. Det har varit mycket som hänt samtidigt som jag har jobbat hur mycket som helst. Därför har det helt enkelt inte blivit av. Jag hade helt glömt bort att tävlingen avslutades idag, så jag ska ta tag i det lite snabbt nu innan jag kryper ner i sängen. Två arbetsdagar kvar sedan går jag på semester. Det ska bli underbart, är helt slutkörd nu. :) Ser fram emot att vila upp mig ordentligt i skärgården nästa vecka. Jag återkommer om en stund med vinnaren av det fina halsbandet! ;) Smell you soon! ♥

Testar att mobilblogga!

img_0093 (MMS)

Testar att mobilblogga för första gången. Vad tycker ni om mina extremt sexiga arbetsskor? ;)


Zombie

Hej bloggen! ♥

Idag har jag jobbat i 13 timmar, sedan kom Thomas och hämtade upp mig så åkte vi och handlade lite mat. Det blev spenat, skinka och potatis till middag idag. Lite sent att äta, men väldigt gott. :) Nu sitter jag och mumsar i mig päronbåtar. Aldrig smakat dem förut, men är ett stort fan av hallonbåtarna. Nu är jag fast! Tokgoda!

Jag känner mig alltid helt slut mentalt efter ett dubbelt arbetspass, men samtidigt har jag fått i mig säkert 8 koppar kaffe så jag känner mig hyperaktiv. Hyperaktiv men hjärndöd. Det känns inte som den ultimata sinnesstämningen för att sitta och trixa ihop tidsinställda inlägg på. Därför blir det tomt under dagen imorgon. Är hemma vid 16-tiden och sedan har jag två underbara dagar framför mig då jag är ledig. :) Nu måste jag sova, får se om jag lyckas. :) Dröm söta drömmar! ♥

TÄVLING GILLA PÅ FACEBOOK NI BESTÄMMER

I need your help!

Jag skulle behöva er hjälp. Jag undrat om någon av er har något tips på hur man får starkare naglar? Jag vill inte äta några tabletter som är kombinerade med att håret ska växa snabbare, eftersom mitt redan växer som ogräs. Är rädd för att förvandlas till en grottmänniska med hår över hela kroppen. :P Det är obehagligt när de är så svaga att man i princip kan böja på dem. Vad gör ni för att få starka och fina naglar? :)

Bildkälla

Dagens bild 19/7

Jag och Thomas på Trädgårdarna förra året.

Uppe med tuppen!

Gosh, idag är jag tröttare än tröttast. Men det är bara att slänga sig i duschen, koka en kopp kaffe och hoppas att hjärncellerna vaknar till liv på väg till jobbet. :) Jobbar som sagt mellan 8-21 idag, så jag kommer inte vara närvarande i bloggen. Men för er som vill något så finns jag via mailen i alla fall. :) Har lagt några tidsinställda inlägg på kö under dagen som jag hoppas duger dagar som denna. :) Ha en fin dag, alla underbara bloggläsare! ♥

Bildkälla

Godnatt!

Nu är jag hemma från jobbet och har ätit middag. Klockan är redan 23, så det är bara att hoppa ner i sängen strax om man ska orka jobba 13 timmar imorgon. Ville bara kika förbi och tala om att det kommer upp några små tidsinställda inlägg under dagen imorgon. Har inte tid att skriva något avancerat ikväll, men lite livstecken blir det i alla fall. :) Jag är ledig på Torsdag samt Fredag, då lovar jag att ta igen de här bloggsnåla dagarna. :) Sweet dreams! ♥


Tidsinställt inlägg # 2

Om två timmar så slutar jag jobba. Blir hämtad av min älskade sambo, riktigt skönt med tanke på att jag ska jobba från 08-21 imorgon. När jag kommer hem så blir det att äta något litet för att sedan krypa ner i sängen och titta på någon serie innan John Blund kommer och slår mig i huvudet. Förhoppningsvis finns det ork att blogga lite innan. :)

Vill återigen påminna er om tävlingen jag har i bloggen där ni kan vinna ett fint halsband.

Gammal bild från Nelly-visning i Fagersta.
Dagens bild 18/7

Mitt livs kärlek med världens sötaste hund. ♥

I'm off to work. Ciao!

Min helg

Hoppas att ni har haft en fin helg! :) I Lördags så jobbade jag, sedan körde vi Thomas syster till Arlanda mitt i natten eftersom hon skulle åka iväg med sin tjejkompis till Monaco. Sedan var det bara hem och sova. Sov bort halva Söndagen, sedan hämtade vi upp en av Thomas killkompisar som hade varit på kryssning, åkte till Mörby och sedan hem för att fortsätta i tvättstugan. Haha, det var min händelserika helg. Nu har jag en tung arbetsvecka framför mig så ni kan räkna med en hel del tidsinställda inlägg.

Jag vill verkligen tacka er för alla era söta kommentarer om Sebastian. :) Jättekul att så många tyckte att det var intressant att läsa om det. Det kommer absolut bli mer inlägg under den kategorin i fortsättningen! :) Sitter redan och funderar på vad nästa inlägg ska handla om.

Nu är det dags för mig att duscha och sedan äta något innan det är dags att åka till jobbet. Det kommer upp 2 inlägg under kvällen som är tidsinställda för att det inte ska bli helt tomt. :)

Ha en underbar dag! ♥

Tillåt mig att presentera - Sebastian

Mina föräldrar träffades när de var i 20årsåldern och det dröjde inte många veckor in i deras förhållande förrens stickan visade att de väntade barn. Det var långt ifrån planerat, men glädjen var stor! Graviditeten verkade fullt normal fram till 7:e månaden - då barnmorskan upptäckte att Sebastians huvud var på tok för litet än vad det ska vara. De varnade mina föräldrar om att barnet förmodligen inte skulle vara som de flesta andra barn. Något var allvarligt fel men de visste i dåläget inte vad. Eftersom det hade gått så lång tid fanns det inga alternativ att ens överväga - det var bara att vänta och hoppas på det bästa. Den 8 Oktober 1984 så kom Sebastian till världen.
 

De första månaderna tillbringades på sjukhuset. Han var mycket sjuk när han föddes och varje natt var mina föräldrar beredda på att han skulle somna in. Men han kämpade på och var stark som en oxe. Han döptes på sjukhuset för att osäkerheten var stor om han någonsin skulle överleva den första tiden, så för allas skull så gjordes det efter några månader. Förklaringen till hans sjukdomstillstånd kom och saken var som så att mamma blev förkyld när hon väntade Sebastian. Detta gjorde att medan Sebastian låg och bakades så fick han cytomegalovirus. Detta innebar att han blev gravt handikappad. Han var blind (upptäcktes väldigt sent), kunde inte prata, inte gå, och inte sitta samt led av epilepsi, spasmer, samt andningssvårigheter.


Jag kan tänka mig att en av de lyckligaste dagarna i mina föräldrars liv var när de fick beskedet att han var frisk nog att få komma hem. Med tanke på att ingen kunde säga hur länge Sebastian skulle leva, så tog de verkligen vara på varje dag som det vore den sista. Månaderna blev till år, och 1986 kom jag! Jag och Sebastian blev som siamesiska tvillingar. Man ser vem som vill kapas isär.. :P


Jag var på honom stup i kvarten och skulle retas. Det var min stora hobby - att irritera honom. Jag gjorde allt för att sno åt mig lite av uppmärksamheten hemma, som naturligtvis mest låg riktad mot honom. Så är det nog i alla familjer som har ett barn med särskilda behov. Jag hade inget att jämföra med, så för mig var allt "normalt". Men självklart hittade jag mina egna sätt att bråka med honom, som alla syskon gör. Har sedan tidig ålder vetat att jag inte under några som helst omständigheter fick slå Sebastian, men det hindrade inte mig från att få ut mitt bråkhumör på andra sätt. Ett jättebra sätt att få honom arg var genom att stoppa in fingrarna i munnen på honom. Det hatade han - såklart. Tillslut fick han nog och bet mig. Det gjorde så sjuhelsike ont att jag valde andra sätt att reta upp honom på. Ett sätt var att klistra fast saker i ansiktet på honom och sedan dra bort dem. Han brukade sedan ge igen genom att sparka ner mig från soffan och skratta högt när jag grät. Det var vår grej. :)


Sebastian gick inte i skolan, utan på ett slags fritids som heter Mobilen här på Lidingö. Eftersom han aldrig skulle kunna lära sig vanliga saker så var hans skolgång uppbyggd på träning, avslappning och hans favoritsysselsättning - vattenlek. Det kan minsann vara tröttsamt det med!


Vatten var det bästa Sebastian visste. Skulle han fått bestämma hade han legat i badet hela sitt liv. Han som alltid annars hade ett stort leénde på läpparna, såg ut som exorcisten själv när man skulle ta upp honom ur badet.


Jag skulle inte byta ut tiden med Sebastian mot någonting på denna jord. Visst, det var ingen dans på rosor och jag fick vara med om mycket som inget barn ska behöva vara med om. Men den kärleken som jag hade till min bror, den går inte att beskriva. Jag minns hur jobbigt det var att ligga vaken varje morgon i sängen och inte våga stiga upp innan man hörde att han var i livet. Men han var min ögonsten. Utan honom hade jag inte varit den jag är idag.Vi gjorde mycket roligt tillsammans. Han älskade när jag sjöng för honom, då låg han med uppspärrade öron och lyssnade på varenda ord. När låten sedan var slut så skrattade han - istället för att applådera i princip. Hans favoritlåtar var "Blinka lilla stjärna" samt "Havet är djupt". När vi inte sjöng så hade vi en fotölj som vi älskade att snurra i. Allt som fick Sebastian att skratta var det bästa jag visste. Hans skratt kunde få världens mest deprimerade person att bli lycklig. :)


Bilden här nedanför är tagen på Sebastians 10årsdag. Den firades på Mobilen och i handen har han ett kassetband där alla sånger innehåller namnet Sebastian. En månad senare gick han bort. Månaderna innan han gick bort så förändrades han. Den glada, charmiga killen som förgyllt vår vardag var som bortblåst. Man såg lång väg att hans lilla kropp inte orkade länge till. Jag minns dagen då han gick bort som igår. Det var den 8 November 1994. Vi vakade i många timmar innan han gick bort. Min mamma låg brevid honom i sängen, pappa och jag satt brevid på en varsin stol. Det var fler personer i rummet, men vilka det var minns jag inte. Sebastian tog sina sista krafter, tittade upp mot oss medan en tår rann ner för hans kind. Sen drog han en djup suck och somnade in i mammas famn.


Tiden efter hans bortgång var svår. Det kändes tomt, men ändå förstod jag inte till 100% vad som hade hänt. Jag var 8 år när han gick bort. Mina föräldrar har berättat för mig om en händelse när jag fick lov att ta farväl av honom när han låg på kapellet på sjukhuset. Mina föräldrar tyckte att det var viktigt att jag fick vara med och se allt - för att förstå så mycket som möjligt. Jag var stark för att vara så liten, hade sett mycket och som sagt - halvt ovetandes om vad allt innebar. Nu i efterhand är jag oerhört tacksam för alla minnen från den sista tiden. Vissa kanske tycker att det är fel att låta en 8åring få se mer än nödvändigt - men för oss var det helt rätt. Åter till kapellet, jag satt där vid hans kalla kropp och sjöng för honom. Men det kom inget skratt, inga applåder. Jag tyckte det kändes konstigt, men klappade honom försiktigt på kinden. Iskallt. Jag sa då till Sebastian att han skulle vänta lite - så sprang jag ut till personalen och sa: "Nä, nu får ni faktiskt ge Sebastian en filt - ser ni inte att han fryser?". Det var inga problem, jag fick en filt och fick stoppa om honom. :) Jag hade alltid gillat att pyssla om honom. Det var också det sista jag gjorde. :)


Dagarna innan begravningen så frågade min mamma mig om jag ville lägga ner en del av mig själv i kistan. Jag gick runt i flera dagar och funderade på vad det skulle kunna vara. Tillslut kom jag fram till att han kunde få med sig ena mitt lillfinger. Det skulle jag förmodligen kunna klara mig utan. Haha, vilket gott skratt hon måste ha fått sig. :) Det blev inget lillfinger, men en liten bok, ett fotografi på mig samt hans Sebastian-band och lite annat. :)

Det var en liten berättelse från mitt liv. Det finns så mycket mer att skriva, men jag har försökt få med så mycket som möjligt för att ni ska få lära känna honom lite i alla fall. :) Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att höra av er!

Tack för att ni har tagit er tid och läst!


Tidsinställt inlägg

Just nu sliter jag häcken av mig på jobbet! ;) Under tiden så tänkte jag påminna er om tävlingen som jag har i min blogg. Det ni kan vinna är ett fint halsband från BeccaDesign. Var gärna med och tävla eller tispa andra om tävlingen. :) Den håller på fram till och med 27/7. DO IT! :) ♥

Funderar på att börja köra "veckans blogg" i bloggen. Det verkar ju vara så populärt just nu. Först tänkte jag på "dagens blogg", men det känns inte lika speciellt. Vad tror ni om det? Något ni skulle tyckta vore roligt om det fanns i bloggen? Let me know! :)

Hoppas att ni har en riktigt trevligt kväll! ♥

Klicka på bilden för att gilla min blogg på Facebook!

Några frågor

Eftersom min besöksstatistik har ökat mycket på senaste tiden så blir jag så nyfiken på vilka ni är!
Här kommer några frågor som ni gärna får svara på! :)

 • Vad heter du?
 • Hur gammal är du?
 • Hur hittade du hit?
 • Hur ofta kikar du in?
 • Vad tycker du om med min blogg?
 • Vad tycker du kan bli bättre i min blogg?
Kram på er! :)

Tjingeling

Tyvärr så hade jag inte tid att skriva inlägget igår. Idag är det dags för jobb vid 15 och har även saker att ordna innan dess. Det kan hända att orken finns att skriva inlägget ikväll, annars får det helt enkelt bli på Lördag. :) Det tar en stund att skriva sådanna inlägg - det är inget jag bara vill kasta ihop i all hast, men det kommer! :)

Nu måste jag sätta fart! Har ordnat med ett tidsinställt inlägg som kommer upp lite senare under dagen så att det inte ska bli helt tomt i bloggen medan jag är på jobbet. :)
Ha en fin dag, alla underbara läsare! ♥


Underbar himmel nyss!


Hälsans stigIdag har jag varit ute på en promenad med Helena. Tanken var att vi skulle hälsans stig, en promenadtur här på Lidingö som det finns skyltar uppsatta till. I början var vi flitiga, sen vet jag inte vad som hände. Det slutade med att vi satt och fikade. :) Vi gick en liten stund i alla fall, bättre lycka nästa gång! ;) Alltid lika trevligt att träffa Helena, våra munnar går i ett. Inte tyst i en enda sekund. :) Vi bokade in en dejt om två veckor då vi ska dricka lite vin. Det ser jag fram emot! ♥

Min latte med vaniljsmaksättning som min underbara kusin slängde ihop! :) Mums!

Berättelser ur mitt liv

Alla har vi varit med om saker i våra liv som har format oss till de vi är idag. Under denna kategori så tänkte jag skriva lite om mina berättelser. (: Det första inlägget tänkte jag skulle handla om min storebror Sebastian som gick bort '94. Förhoppningsvis så kommer det upp under kvällen! :)

Bildkälla

Godmorgon


Hoppas att ni har sovit gott! :) Nu ska jag ta en dusch, äta lite och sedan sätta igång med den nya kategorien. (: Idag ska jag träffa Helena för att gå en promenad, ska försöka ta lite bilder under dagen! Smell you later! ♥

Fredagsmys - men vart fan är dippen?

Såhär brukar vi spendera våra Fredagskvällar. Normalt? Kanske inte.. :)


Dagens bild 13/7


Kladdkakebaket blev lyckat. Nu är magen glad! :)

Svar på frågestund # 2

Beatrice och Sara frågar: Hur träffades du och din kille?
Svar: Vi träffades genom min kusin. Har känt Thomas sedan jag var 14 år.

Beatrice frågar: Vad var det första ni såg i varann?
Thomas svarar:
Hennes rumpa och hennes ögon.
Sandra svarar: Hans tår.. Nä, men han är charmig och omtänksam. Lätt till skratt. :)

Elin
och Becca frågar: Vad jobbar du som?
Svar: Jag jobbar som personlig assistent.

Viola och Elin frågar: Vilka är dina framtidsdrömmar?
Svar: Min dröm är att starta upp ett eget assistansbolag.

Elin frågar: Vill du ha barn?
Svar: Ja, det vill jag verkligen! Två stycken. :)

Johanna frågar: Vilken är din favoritfilm?
Svar: A walk to remember ligger bra till.

Johanna frågar: Vad kom först hönan eller ägget?
Svar: Jag tror att en fiskmås parade sig med en fladdermus och fick tvillingar, en höna och en tupp.

Viktoria frågar: Vad är din största rädsla i livet?
Svar: Det är nog munkar. Alltså inte sådanna man äter utan sjungande, flygande munkar i kloster.

Justini frågar: Varför började du blogga?
Svar: Jag började skriva dagbok redan på Lunarstorm, sedan har det hängt kvar.

Justini frågar: Vad ger dig insperation till att blogga?
Svar: Oftast är det mina läsare som som ger mig insipiration.

Justini frågar: Vad gillar du mest att blogga om?
Svar: Mode, vardagliga saker samt psykisk ohälsa är mina favoritområden.

Sockervaddspuss frågar: Vad är det värsta och bästa du vet?
Svar: Det värsta är fördomar, det bästa måste nog vara att sjunga.

Katta frågar: Skitsnygg bloggdesign, gjort den själv? :)
Svar: Tack så mycket! Nej, jag har köpt den från Kia.

Katta frågar: Vad har du för planer i sommar?
Svar: Jag ska ut till skärgården, ner till Jönköping och eventuellt till Gran Canaria.

Erica frågar: Är du modell, om inte, skulle du vilja bli?
Svar: Nej, jag är inte modell. Visst, det skulle vara kul att prova på. :)

Erica frågar: Tränar du något?
Svar: Tyvärr så gör jag inte det. Har aldrig känt behov eftersom jag är så smal. Men jag borde! :)

Erica frågar: Är Selda din vovve? Söt var hon iallafall!
Svar: Visst är hon! Selda är Thomas systers hund. Men jag önskar att hon vore min! (:

Thea frågar: Vart går ditt drömresemål?
Svar: Jag har alltid velat åka till Bali.

Thea frågar: Om du fick två barn, en tjej och en kille, vad skulle du döpa dessa till?
Svar: Pojken skulle heta Emilio och flickan skulle heta Julia. :)

Thea frågar: Vad fastnar du oftast för när du läser en blogg?
Svar: Om bloggaren skriver från hjärtat. Jag gillar ärliga bloggar utan överdrivelser.

Thea frågar: Favoritblogg (ej "kändis" utan en "vanlig" som inte alla känner till)
Svar: Oj, vad svårt. En jag kommer att tänka på är Anettes. Hon skriver bra!

Thea frågar: Vad skulle du göra om du vann 10.000 kr på triss?
Svar: Då skulle jag nog ta med mig Thomas ut på en shoppingrunda. :)

Mochride frågar: Varför började du blogga?
Svar: Jag började blogga för att jag tyckte det var roligt att kunna se tillbaka på vad jag gjort.

Mochride frågar: Vilken typ av bloggar läser du?
Svar: Många olika, unga tjejers, gaybloggar, mammabloggar, modebloggar. Jag gillar att kika runt.

Mochride frågar: Vilka är dina favoritbloggar?
Svar: Av storbloggarna är det nog Stina-Lee, hon skriver bra. I övrigt mina vänners bloggar.

Bella frågar: Vilket djur tycker folk i din närhet speglar din personlighet bäst?
Pappa svarar: Struts!
Thomas svarar: Näbbmus!

Bella frågar: Vilket djur ser du själv speglar din personlighet?
Svar: Sabeltandad utter! :)

Bella frågar: Om du får välja, vilket djur skulle du helst vilja vara och varför?
Svar: Delfin. De är snälla, smarta och vackra! :)

Cicci frågar: Vilken är din absoluta favoriträtt?
Svar: Tacos! :)

Cicci frågar: Hur länge har du bloggat?
Svar: Jag har bloggat sedan jag var 15, på Lunarstorm. Har tyvärr bytt blogg många gånger.

Tusen tack för alla era frågor! Jag har väl inte glömt någon fråga? :)
Hoppas att ni blir nöjda med svaren! Puss på er! ♥

Frågestunden är nu avslutad

Nu har jag stängt frågestunden. Har just nu kladdkakan i ugnen, så när den är färdig så ska jag börja pilla med inlägget med alla svar. Tack för alla fina frågor ni har ställt. :) Hörs snart igen! ♥

Update: Jag håller på för fullt att svara på alla frågor. Tog längre tid än vad jag hade väntat mig! ;) Snart så!! :)

Nä, nu jäklar!

Nu har jag suttit framför datorn i flera timmar. Nu är bannemig dags att göra lite nytta.
Såsom att ta tag i disken, baka kladdkaka och ta en dusch! Jag återkommer lite senare ikväll! :)
Under tiden kan ni ju kika in min tävling! ♥
Bjuder på en gammal bild på mig och Thomas sålänge. (:

Sommarmys på Södergarn '08


Puff puff

Klockan 20:00 så stänger jag frågestunden som jag har i bloggen just nu.
Så passa på att fråga det ni undrar över. :) Allt frågor belönas med länkningar!
Klicka på bilden nedanför för att komma till frågestunden!Kladdkaka

Ikväll tänkte jag baka en kladdkaka. Den blir supergod och superkladdig - vilket jag älskar!


Detta behövs:
2 ägg
2,5 dl strösocker
4 msk kakao
1 dl vetemjöl
100 g smör
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt

 1. Sätt ugnen på 175°.
 2. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna.
 3. Vispa ihop ägg och socker till det blir poröst.
 4. Blanda försiktigt ihop resten av ingredienserna, blandar man för hårt blir smeten luftig.
 5. Häll ner smeten i en smord samt bröad form.
 6. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter beroende på hur kladdig du vill ha kakan.
 7. Låt kakan svalna innan du serverar. Gott med grädde, glass samt varma hallon till.

Nya skor

Dessa är det senaste inköpet i skoväg.
Köpte dem sprillans nya på Tradera för 99:-, vilket kap va? :)
Vad brukar ni oftast köpa på nätet?

 


Behöver er hjälp!

Nu tänkte jag sätta igång med att skapa en kategori där jag ska skriva inlägg som handlar om berättelser ur mitt liv. Lite mer personliga inlägg där jag delar med mig av erfarenheter som har format mig till den jag är idag. Det jag behöver hjälp med är att komma på ett passande kategorinamn. Någon av er som har något bra förslag? :) Smell you later! ♥

Bildkälla

Bloggtrafik.nu

Jag vet att jag har tipsat om denna sida förut i bloggen, men den är värd att skriva om igen! :) Detta är en en sida som ger dig fler besökare till bloggen. Den är helt gratis och jätteenkel att använda. Du samlar poäng genom att besöka andras bloggar, för de poängen får du själv besökare till din blogg. Toppenidé tycker jag, och det fungerar verkligen! Är ni inte redan medlem där så tycker jag att ni ska bli det. Klicka på bannern nedanför för att registrera er! :) Good luck! ♥
ZzZzZz

Nu är det dags för mig att krypa ner brevid min snarkande man. Det är livsfarligt för mig att vara ledig tre dagar i sträck, eftersom jag är en nattuggla som vänder på dygnet såfort jag får chansen. Man mår så dåligt av att sova hela dagarna, så nu ska jag försöka att vara klok och inte göra det för en gångs skull. :)

Imorgon klockan 20:00 så svarar jag på alla era frågor som ni ställt på frågestunden. Ska även öppna upp en ny kategori under morgondagen där jag kommer skriva lite mer personligt om min barndom, erfarenheter och mitt liv. Har ännu inte bestämt vad kategorin ska heta, har ni några bra förslag så skrik till! :) Smell you later! ♥Vårmys med Selda. OBS! Inte min banan! :P

Tjolahopp

Idag har jag varit iväg och handlat lite mat. Vi satte oss och gjorde ett middagsschema för 8 dagar framöver. Ska bli spännande att se om vi lyckas hålla det eller inte. Man märkte direkt att det är mycket billigare att verkligen bara handla det man ska och behöver, istället för att gå runt och plocka ner allt som ser gott ut i vagnen. Något som jag är mästare på att göra. :P

Jag kände att jag inte hade någon ork att ta tag i alla frågorna från frågestunden idag, så jag förlängde den till imorgon istället. :) Så ni kan fortsätta fråga under det inlägget. (:

Imorgon är planen att jag ska träffa min fina vän Helena för en långpromenad. Det är alltid lika mysigt att träffa henne, vi har alltid så mycket att prata om. :) Hon är en sådan vän som jag kan prata om exakt allt med. En stor bonus är att vi är lika sjuka i huvudet båda två - så ingen behöver skämmas över sina funderingar i våra samtal. :)

Senare ikväll kommer det upp två länkbyten till två söta tjejer som jag tycker att ni ska besöka! :)
Smell you later! ♥

Jag och Angela

Frågestund # 2 - Avslutad

Ska åka iväg och handla lite mat. Under tiden så tänkte jag att jag slänger upp en liten frågestund. Passa på att fråga vad ni vill - jag svarar på allt! :) Frågestunden avslutas klockan 20:00 imorgon! :)

Tisdag

Meningen var ju att jag skulle sova ut idag, men jag hade helt glömt bort att jag skulle iväg 10.30, så det var bara att stiga upp och åka iväg. Nu i efterhand är det rätt skönt att inte ha sovit bort hela dagen. (: Efter några koppar kaffe så vaknar man till liv igen! (:

Jag har precis slängt upp tävlingen. Hoppas att ni tycker att halsbandet är fint! Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund, bloggar lite senare! (: Smell you later! ♥


Tävling - AVSLUTAD!

 

1) Gå in på BeccaDesign och leta upp hur mycket halsbandet kostar.

2) Blogga om tävlingen samt länka till sandratorn.se

3) Lägg till mig på Bloglovin'.

4) Gilla sandratorn.se på Facebook.

5) Kommentera detta inlägg med svar, länk till blogginlägget samt vilka punkter du har gjort.

 

Jag kommer ej att publicera tävlingskommentarerna förrens tävlingen är avslutad - med tanke på svaret på punkt 1. Glöm inte att ange din mailadress! Jag utser en vinnare 18:00 den 27/7.

Lycka till!

 


Sweet dreams

Bildkälla

Hade tänkt slänga upp tävlingen idag, men jag blev så himla trött så det får vänta till imorgon. Är ledig nu i 3 dagar så det lär spenderas många timmar framför bloggen har jag en känsla av. :)

Jag vill bara tacka alla mina läsare för er hjälp angående systemkamera. Fick sjukt mycket bra kommentarer, är så tacksam för det. Ni har verkligen hjälpt mig en bra bit på vägen till vilken kamera jag ska välja. Slog även mitt personliga besöksrekord idag, tack vare er! :) Stort tack!

Dröm söta drömmar, så hörs vi imorgonbitti. Det blir sovmorgon för min del, behövs om jag ska ha ork att blogga om allt som finns i huvudet på mig just nu. ;) Smell you later! ♥

Gilla min blogg på Facebook här! ♥

Systemkamera

Jag och Thomas ska köpa vår första systemkamera i Augusti. Ingen av oss har någon erfarenhet av systemkameror, därför tänkte jag höra med er om ni har något tips på en bra nybörjarkamera? :) Vi hade tänkt oss prisklassen runt 6000:- ungefär. Vi har kikat lite extra på Nikon D3100, men ska kolla runt lite innan vi bestämmer oss. Berätta gärna lite om fördelarna samt nackdelarna med era kameror! :) Smell you later! ♥

Bildkälla

Godmorgon!

Bildkälla
Idag tog jag lite sovmorgon, eftersom jag inte börjar jobba förrens kl 15. Riktigt skönt! :) Har precis ätit gröt till frukost och känner mig lite nyttig. Ska packa matlådan som jag ska äta på jobbet senare ikväll. Det får bli kalkon och potatissallad samt lite grönsaker idag. Enkelt men gott! Ikväll ska jag berätta lite om en tävling som snart kommer upp i bloggen. Väntar bara på att vinsten ska ramla ner i brevlådan först. :) Så håll utkik!

Har inget speciellt att blogga om just nu, utan ville bara säga godmorgon!
Bloggar vid 22-tiden ikväll! Smell you later! ♥

Söndag

Idag har jag jobbat. Efter det så kom Thomas och hämtade upp mig, så åkte vi hem mot ön och köpte fika. Sedan åkte vi ner till vattnet där vi satt och mös i solen en stund. Efter det så åkte vi och lämnade tillbaka Selda. Alltid tråkigt att lämna tillbaka henne till hans syster. Jag börjar verkligen få starka känslor för den lilla krabaten. Jobbigt läge när det inte är ens egen hund. Tur att de är så snälla och lånar ut henne så ofta så vi får pussa på henne. :)

Hade en jätteobehaglig dröm om henne här om dagen när jag sov middag. Drömmen var som så att hans syster kom förbi med bil och skulle lämna henne till oss. Hon sa då att det var något fel på henne, att om man vände henne upp och ner så rann det jättemycket vatten från kroppen. Jag provade och mycket riktigt så forsade det vatten längst hela ryggen. Jag tyckte det var jättekonstigt och hade aldrig sett något liknande. Försökte fråga folk som gick på gatan om någon visste vad det kunde bero på - men ingen svarade. Till slut kom det förbi en röd volvo som snodde saker ur alla bilar på parkeringen - från vår bil så snodde de våtservetter (???). Jag sa då att de fick ta alla servetter jag hade, bara de visste vad som var fel på Selda. Fick som svar av kvinnan i bilen att så brukade det bli för taxar innan de var på väg att dö. Jag gick två steg med henne i famnen innan hon dog i mina armar. Då vaknade jag upp av att tårarna sprutade och av att jag försökte skrika "NEEEEJ!!!" i sömnen, men fick inte fram något. Vaknade upp helt förstörd och den känslan satt kvar i flera timmar. Hua mig.. Konstig dröm, men jag tror att det är just för att jag börjar tycka så mycket om henne. :)

Selda var inte så sugen på att fika - men njöt av utsikten.


Efter att ha lämnat vovven så åkte vi hem och storstädade. Kom på ett nytt bra system. (tycker jag i alla fall:) Vi skrev upp allt som skulle göras, så som diska, plocka, slänga sopor, dammsuga, svabba golv och så vidare. Sedan knöglade vi ihop lapparna så fick alla ta lika många. På en lapp stod det vila, så den som fick den skulle få en rejäl paus i städandet och slippa undan ett tag. Självklart så var det inte jag som fick den - men rent blev det! :D

När vi var klara med städningen så kurrade våra magar, så vi åkte till Arengrillen och åt snabbmat. Vi har varit där allt för ofta på senaste tiden. För några veckor sedan så frågade ägaren Thomas: Det är din tjej som brukar vara med va? Det är hennes pappa som brukar vara med ibland med va? Dåååå, då har man ätit för mycket snabbmat! :P

Nu ska jag njuta lite av kvällen innan det är dags att sova. Imorgon är det jobb som gäller, men sedan är jag ledig Tisdag, Onsdag och Torsdag vilket ska bli hur underbart som helst! :) Extra roligt nu när jag kommit igång med bloggandet igen! ;) Mycket tid att terra mina läsare på. :)

Ha en underbar kväll, så hörs vi imorgon!
Smell you later! ♥

Bild tagen från Lidingöbron i förbifarten - mysigt!

BeccaDesign.seJag får ge mina bloggläsare hela 15% rabatt på hela sortimentet hos BeccaDesign!
För att få rabatten ange koden: sommar15
Erbjudandet gäller fram till den 15/8-2011

Lördag

Idag har jag haft en helt ledig dag. Det är man inte bortskämd med, brukar jobba nästan varje helg. :) Dessvärre har det inte blivit mycket slappande för min del idag, utan dagen gick åt till att göra tråkigheter som måste göras. Med det syftar jag på tvättstugan. Hade turen att få hjälp av Thomas denna gång, vilket underlättade nå enormt! :) Det går så mycket snabbare om man är två, samt att det är nästan lite mysigt att fixa tillsammans. :) Däremot var det ungefär 100 grader i tvättstugan, men det gick det med. :) Nu luktar allt skjölmedel och den nybäddade sängen ska jag strax krypa ner i.

Vi kom nyss hem från en kvällspromenad tillsammans med Selda. Vi gick en rätt bra promenad och hon traskade på så fint så. Det är bra det, hon har lite övervikt sedan semestern på Trädgårdarna som hon behöver bli av med. :)

Imorgon är det återigen jobb för min del. Nästa vecka är jag ledig Tisdag, Onsdag och Torsdag - så det får bli min helg. :) Nu måste jag verkligen försöka sova, så att jag kommer upp i tid imorgon. Har inte rakat benen på flera dagar, och imorgon blir det bannemig shorts så då måste det göras. Haha.. :) Avslutar med en till bild på Selda. Måste bli bättre på att hamna på bild jag med känner jag.. :)

Sweet dreams! ♥

Modell: Selda
Fotograf: Mikael Roos


Dagens bild 9/7

Modell: Selda
Fotograf: Mikael Roos

Midsommar 2011

Midsommar spenderades på en ö som heter Trädgårdarna. Det är min pappas jobb som äger denna ö, där alla anställda får tillgång att hyra billiga stugor och njuta av den underbara skärgården som Stockholm har att bjuda på. :) Första gången jag var där så var jag bara 3 månader gammal, så det känns som ett andra hem. :) Ön saknar el, rinnande vatten, toaletter och allt annat som man tar för givet hemma. Istället är det gasollampor, utedass och en pump som gäller. :) Man går helt enkelt runt som ett jon under tiden man är där - men ändå mår man bättre än någonsin. :)  Det är alltid lika trevligt att fira midsommar på Trädgårdarna, eftersom Bosse alltid ordnar så fint med lekar, frågesport med priser och andra roliga saker. I år var det jag, Thomas och pappa som hade en stuga. Det var även en massa andra vänner/släkt där, så det vart helt underbart! Se själva! :)

Såhär ser ön ut uppifrån. Den stugan vi hade är inringad. :) [Bildkälla]


Michaela gjorde en söt midsommarstång. Kika in hennes blogg HÄR!Victor och min Farbror under en av lekarna. Toarulle-fotboll! :PMin kusin Alexander under en annan lek - fånga bollar.Fika på bryggan. :)Selda var med på semestern och som hon trivdes! :)Det blev mycket sol och bad. :)Två orakade män på hemfärdsdagen. Våga vägra rakhyvel... :PThomas och jag körde en favorit i repris...Kvällarna var underbart vackra, som vanligt!Trevliga kvällar vid samlingsplatsen. Bild tagen av Micke Roos.
En toppensemester, längtar redan tillbaka i Augusti! Tack till alla som var på ön, för en trevlig midsommar! Tyvärr blev det inte mycket bilder, jag var tvungen att spara på batteriet eftersom det inte går att ladda. Men väntar på fler bilder från de som var smarta nog att ta med sig kameran istället. ;) Så det lär dyka upp fler bilder inom kort! Smell you later! ♥

Hejhopp!

Hej bloggen! Hoppas att ni har haft det bra sedan jag sist uppdaterade min blogg. :) Jag har varit på semester, sedan har jag arbetat så mycket att det inte har blivit av att blogga. Men nu sitter jag här och ska försöka komma ikapp. Är inne i en jobbig cirkel när det gäller sömnen. På två dygn så sov jag 6 timmar sammanlagt, samtidigt som jag arbetade 20 timmar under de två dagarna. Så jag har inte varit på topp. Men idag har jag varit ledig och sovit så det räcker och blir över. Därför sitter jag som ett fån och kan inte somna. ;P Därför beslutade jag mig för att vara vaken hela natten. Ska ändå upp vid 05:40, så varför inte passa på att ställa om dygnet. Vad kan passa bättre då än att terra bloggen med en massa trevliga inlägg? :) So, here we go! :)

Bildkälla