Online poker

Igår kväll spelade jag lite online poker. Eftersom jag nu för tiden föredrar att spela kort i goda vänners lag så var det ett tag sedan jag spelade via nätet. Det var dessutom första gången jag spelade på denna sida vilket var spännande. Det är alltid roligt att utforska nya klienter.

Grafiken var helt okej, satt absolut inte och irriterade mig över några buggar eller dylikt. Däremot har jag personligen lite svårt för att ”vara en gubbe” som jag automatiskt blev när jag spelade en turnering. Antingen vill jag vara en ”gubbe” som är likt mig – eller ingen alls. Men där är såklart smaken som baken. I övrigt så var det inga problem på den fronten.

 

Appropå turneringar så har de även gratisturneringar där du kan vinna riktiga pengar, vilket alltid är bra när en klient erbjuder. Stort plus för det! Skulle jag fortfarande vara intresserad av att spela poker på internet så skulle denna sida absolut vara ett alternativ för mig. Så för er pokersuga tycker jag att det är värt ett besök.

Sidans + är att den känns seriös, har funnits länge och erbjuder bra insättningsmetoder.
Sidans är grafiken som  i min mening känns en aningen barnslig. Nästa gång jag är en ”pokergubbe” så hoppas jag på en kraftig vidareutveckling.

Betsson får 3/5 i poäng av sandratorn.se


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback