Finbesök i helgen


Detta chamtroll kommer hem till oss i helgen och ska sova här. Det är min och Thomas gudson Oliver. Det är första gången som han sover hemma hos oss - vilket ska bli superroligt. På Lördag ska vi åka till min pappas jobb och överraska Oliver med att få kika närmare på hans favoritfordon nämligen bussen. Eftersom min pappa kör buss så är det den perfekta sysselsättningen för en treårig bussälskare att få utforska hela bussen, sitta i förarsätet och ratta på ratten och vem vet, bussen kanske till och med tutar! :) Det kommer att bli en rolig helg, det är jag övertygad om!

Torsdagen har inte varit speciellt händelserik direkt. Varit på promenad med Selda. Lagat middag till Thomas kom hem. Diskat. Skrivit det sponsrade blogginlägget. Ptja, sedan har jag inte gjort så mycket mer. Det blir lätt så när dygnet är felvänt och man sover bort halva dagen. Det lär ju återställa sig i helgen, har jag en känsla av. (: Nu ska jag ta en tur i lägenheten och barnsäkra lite. Allt som kan gå sönder skall ställas bort - även det som man inte tror kan gå sönder. Lite har man lärt sig av åren som barnflicka. ;) Smell you later! ♥

Glöm inte att spana in vinnaren av veckans blogg! Klicka häääääääääääär!

Kommentarer
Annica

Det låter ju helt mysigt det där med Oliver. Ta det lugnt så han inte blir helt fast i bussen och inte vill gå därifrån. ;)

Sv: jag lägger till dig med nu.

Annica

Efter lite funderingar så blir jag hemmavid idag, skippar den (ickeobligatoriska) föreläsningen på högskolan, kryar på mig. Tänkt diska lite och sådant innan en vän kommer över för att vara här i helgen. Så min helg bli också en hel del att göra. =o)

Annica

Föreläsningen var dessutom en uppföljare från gårdagens föreläsning xD Så jag var ju på den viktigaste delen, känns det som.

helena

min stora plutt:) han kommer nog trivas hos er!

2011-12-16 @ 10:11:05
Rebecca Rehn

Gud så söt!

2011-12-16 @ 11:14:23 | http://rebeccaarehn.blogg.se/
Madeleine

Gud vilken söt pojke :)

2011-12-20 @ 10:20:12 | http://madeleinenorden.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback