Mio, min Mio...

Sådär ja, nu har jag skrivit om mina semesterdagar. På Torsdag är semestern slut och verkligheten väntar. :) Det ska bli skönt att komma tillbaka i rutinerna samt att tjäna pengar igen. Det är en stor nackdel över semestern när man inte har betald semester. Men lite ledighet måste man roffa åt sig ändå. :) Semestern har varit toppen, så det var det värt.

Jag har självklart lyckas vända på dygnet som vanligt. Nu sitter jag här, fylld med tankar och väntar på att tvättstugan ska bli min klockan 07 så jag får slita lite. Känns inte som någon idé att sova innan, då lär jag bara försova mig. :)

Som det ser ut nu så kommer jag och Thomas att flytta till ett eget boende den 1 Oktober. Inget är påskrivet ännu, men det ser väldigt lovande ut. Det är Thomas syster och hennes sambo + två barn som har köpt ett hus. Då är planen att de ska hyra ut sin lägenhet till mig och Thomas i andra hand i ett år med förhoppning om att vi tar över lägenheten om de trivs på det nya stället. En liten risk för oss att ta, men det är det värt. Vi får hålla tummarna på att både de och vi trivs så att vi kan ta över lägenheten sedan. :) Vi får reda på lite mer info i slutet av månaden då styrelsen har haft sitt möte.

Idag har vi varit och kikat på en soffa till det blivande hemmet. Vi gick runt och provsatt alla soffor som fanns inne på Mio. När vi satte oss i denna så tittade vi på varandra - den ska vi ha! Den är exakt vad vi letar efter. Det är så underbart med en stor, gosig soffa så att man kan bjuda över sina vänner och ha en mysig kväll där alla får plats. I vår förra lägenhet fick ju några sitta på golvet, det är inte så kul. Thomas började direkt drömma sig bort om alla fotbollskvällar i Sverigetröjan och de matchande Sverigekalsongerna. Hua mig.. Vad ger jag mig in på? Haha.. Nåväl, denna soffa blir det i alla fall! :) Vill att allt ska bli klart nuuuuu! Vill flytta nuuuu! :)


Kryssning 11-12 Augusti

Vi åkte även på en kryssning till Mariehamn. Vi hade även sällskap av två vänner till pappa. Det var riktigt roligt. Vi spelade (skänkte bort pengar) på deras maskiner, åt goda bufféer, pratade massor, sjöng kareoke. Eller det var det bara jag som sjöng tillsammans med två supersöta tjejer från Bollnäs. :) Vi skulle mötas upp senare på kvällen för att svänga våra lurviga på dansgolvet. Jag kom dock aldrig så långt..... Resten lämnar jag till fantasin, men kan avslöja att det lär dröja lång tid innan jag dricker alkohol igen. :P Eftersom jag mest sprang runt som ett yrväder på båten - innan jag däckade i hytten, så blev det inte så mycket bilder. Här kommer i alla fall några. Tack för en riktigt rolig kryssning! :) Nästa kryssning blir en alkoholfri SPA-kryssning!


Besällning 1 av 578326.
Shhhckåll!


Mitt fina hjärta!


Thomas spanar alltid vart livbåtarna sitter! ;P


Mysigt..


Anders..? Stod för underhållningen! :)Jönköping 7-10 Augusti

Vi passade även på att ta en liten roadtrip ner till min mamma under semestern. Selda fick följa med även dit. Ni kan ju tänka er hur jobbigt det var att lämna ifrån sig henne efter att ha haft henne sålänge. Det är nackdelen med att bli förälskad i någon annans hund. Men i sommar skaffar vi oss förmodligen en egen! :) Här kommer lite bilder samt en liten videosnutt. :) ♥


Vi såg 6 krockade bilar på vägen ner. Inte så konstigt....Men såfort vi kom till Jönköping så sken solen. (:Började läsa denna bok, som jag fortfarande håller på med. :)Vädret var sisådär. Blev många filmkvällar. :)Selda och mamma fann verkligen varandra... :)


Trädgårdarna 1-6 Augusti

Första semesterveckan tillbringades ute i skärgården. Istället för att skriva flera sidor om vad vi gjorde (åt, solade, badade, sov och läste) så blir det lite bilder istället. :) Enjoy! ♥


Selda hade flytvästen på i väntan på Waxholmsbåten. Söt va? :)


Thomas boxerar pappa.


Fiskelyckan var ingen vidare...


Såhär såg det ut när vi spelade monopol. Jag åkte ut först nästan varje gång..

 

Läste Morgan Allings bok. Har ni läst den? :)

 


Vädret var underbart - längtar redan till nästa sommar. :)


 

 


Underbart!

img_2443 (MMS)

Underbart!


Soliga hälsingar från skärgården!

img_1625 (MMS)

Soliga hälsingar från skärgården!